Constructie

Geen enkel product komt overeen met uw verzoek.

Nieuw! C 20 Miniland Constructiedieren

Code: : C 20

C4 - Hello Kitty Duplo

Merk: Duplo

Code: : C4

C6 - Duplo Cupcakes

Merk: Duplo

Code: : C6 x

C7 - Berg MOOV

MOOV is het unieke bouwspeeltje waar je eindeloos mee kunt spelen! Met ringen, banden, assen en andere onderdelen uit de kit bouw je de mooiste fietsen, scooters, raceauto's en nog veel meer. Zonder gereedschap, gewoon met je handen! Zin in een ander model? MOOV kun jij eenvoudig uit elkaar halen en snel weer iets nieuws bouwen.

Code: : C7

C8 - Duplo ijsjes

Verzin de lekkerste en mooiste ijswafels en maak ze met LEGO Duplo Creatieve IJsjes! In deze geweldige set bevat een verzameling vrolijk gekleurde Duplo stenen in de vorm van bollen schepijs, lekkere toppings en hoorntjes.

Code: : C8

C13 - Voertuigen bouwset

Bouwen en creatief spelen: Vatos bouwstenen bieden een breed scala aan bouwideeën en zijn eenvoudig te monteren. Een goede manier om vroegtijdige wetenschappelijke, technische, artistieke en wiskundige vaardigheden te bevorderen door je kind op te sporen zijn eigen auto, robot of alles wat hij zich kan voorstellen. Bevordert de praktische vaardigheden van je kinderen. De set bevat een handschroevendraaier, een elektrische schroevendraaier en een moersleutel.

Code: : C13 x

C15 - Magnetische Kubus

Magnetische puzzelblokken trainen het brein van je kind, verbeteren het ruimtelijk denken en ontwikkelen de intelligentie van kinderen. Train de creativiteit, verbeelding en praktische vaardigheden van je kind door de magische magnetische Kubus. Bestaand uit 7 magnetische blokken en 54 opdrachtkaartjes.

Code: : C15

C 16 - Connetix Creative Pack set Magnetische Tegels - 100 delig

De Connetix Creative Pack biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en leren door middel van spelen. Bevat een verscheidenheid aan vormen in verschillende kleuren, waaronder hekken en deurkozijnen.

Code: : C 16 x

C17 - Roze duplodoos

Merk: Duplo

C 18 - GraviTrax® PRO Starter Set Vertical - Knikkerbaan

Bouw banen op verschillende niveaus boven en onder elkaar en laat banen door pijlers gaan in plaats van eromheen! De aanvullende onderdelen van deze set maken het bouwen nog flexibeler. Ontdek nog meer spannende onderdelen die het nieuwe verticaal bouwen perfect aanvullen. Overwin oude grenzen en creëer nieuwe met deze 153-delige set!

Code: : C 18 x

C36 - Nopper

Code: : C36

C 38 - Janod Brandweerauto

Dit 2-in-1 houten speelgoed is ideaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud en zal zowel doe-het-zelvers als beginnende brandweermannen in verrukking brengen! Deze set begint als een bouwpakket, waarbij kinderen de prachtige brandweerauto in elkaar proberen te zetten met de meegeleverde moeren, bouten en schroeven. Als het voertuig eenmaal in elkaar zit, is het tijd om hun fantasie te gebruiken en hun nieuwe brandweerauto op allerlei avonturen uit te sturen!

Deze 45-delige set bevat 2 gereedschappen, 2 brandweermannen en montage-instructies. De brandweerwagen is gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen.

Code: : C 38

C39 - Duplo Toolo Brandweer

Voor kinderen die houden van het sleutelen met gereedschap. Deze brandweerauto zet je in elkaar met een speciale schroevendraaier.

Code: : C39

C43 - Duplo Basisblokken

Merk: Duplo

Code: : C43

C44 - Grote boerderij Duplo

Merk: Duplo

Code: : C44

C 46 - Duplo Space Shuttle

Leerzaam kinderspeelgoed met een ruimteraket Dit peutervriendelijke ruimtespeelgoed heeft het allemaal! Kleine astronauten betreden samen met hun ouders en vriendjes een universum vol fantasierijk speelplezier waarin ze de spaceshuttle bouwen, astronauten de ruimte in schieten en eindeloze verhalen over spannende ontdekkingen bedenken. En wanneer kinderen hun fantasie de vrije loop laten, ontwikkelen ze hun cognitieve denkvermogen, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek.

Code: : C 46

C 47 - Duplo Parkeergarage en Wasstraat

Deze speelset zit tot de nok toe vol met leuke activiteiten voor kinderen die gek zijn op auto's. Kinderen bouwen een wasstraat, oplaadstation, helling, parkeervakken, kaartautomaat, slagboom, handmatige wasplek en 3 voertuigen – waaronder een mechanische Duwen en rijden-auto en een camper met plaats voor 3 figuren binnenin en bagage op het dak – plus accessoires en personages voor eindeloos fantasierijk speelplezier.

Kinderen bedenken allerlei fantasierijke rollenspellen met een wasstraat, laadstation, helling, voertuigen, accessoires en LEGO® DUPLO® personages en ontwikkelen zo hun fijne motoriek, veerkracht en zelfexpressie.

Code: : C 47

C 49 - Lego Duplo Speelhuis

Dit open en toegankelijke poppenhuis is perfect om samen mee te spelen. Leer peuters alles over alledaagse gebeurtenissen zoals koken, eten en naar bed gaan. Dankzij de vele herkenbare details plus figuren van een moeder, vader en kind, een hond en een teddybeer delen jullie samen veel magische momenten. Voor nog meer plezier kan het huis worden omgebouwd tot een torenhuis, en vervolgens tot een woonhuis!

Code: : C 49

C50 - Duplo dierentuin

Merk: Duplo

Code: : C50

C54 - Constructor

Merk: HEROS

Code: : C54

C57 - STOCS, bouwen met touwen

Met STOCS kun je bouwen. Een huis, een toren, een hut, een boot of een beest. Je kunt het zo gek niet bedenken... STOCS hebben een stevig middendeel en met de uiteinden kun je knopen maken. Vanaf ongeveer 5 jaar.

Code: : C57

C60 - Lasy

Constructiemateriaal.

Code: : C60

C 61 - Djeco Zig & Go

Zig & Go is een combinatie van domino en een knikkerbaan. Het is een houten actie- en reactiespel waar met verschillende onderdelen een parcours gebouwd kan worden. Samen veroorzaken ze een kettingreactie waardoor de ene na de andere verrassing ontstaat. Het spel is niet alleen leuk maar ook erg mooi vormgegeven!

Code: : C 61

C63 - Knikkerbaan

Code: : C63 x

C 64 - Houten knikkerbaan

Code: : C 64 x

C 65 - Houten knikkerbaan

Code: : C 65 x

C69 - Duplotrein (elektrisch)

Merk: Duplo

Code: : C69

C70 - K'nex koffer

Code: : C70

C71 - K'nex

Code: : C71 x

C72 - Duplo Primo met ramelaars

Duplo voor de allerjongsten.

Code: : C72

C75 - Duplo Indianenset

Merk: Duplo

Code: : C75

C76 - Duplo Little Forest Friends

Merk: Duplo

Code: : C76

C 78 - Duplo poppenhuis

Code: : C 78

C80 - Duplo Dierentuin

Merk: Duplo

Code: : C80

C81 - Duplo boerderij

Merk: Duplo

Code: : C81

C 83 - Duplo verkeerstuin

Code: : C 83

C85 - Duplo Prinsessenpaleis

Merk: Duplo

Code: : C85 x

C87 - Duplo Vliegveld

Merk: Duplo

Code: : C87 x

C88 - Kid K'nex

C 89 - Gravitrax

Met het GraviTrax Starter Set kogelbaansysteem kan je je eigen knikkerbaanwereld bouwen. Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen. Het GraviTrax knikkerbaan systeem kan met uitbreidingen eindeloos worden aangepast en vergroot, voor gegarandeerd grenzeloos bouw- en speelplezier!

Code: : C 89 x

C 90 - Exost Loop

Exost Loop: rijd met high speed racecars door een 3D racebaan van buizen! Bouw je racebaan door de buizen in elkaar te schuiven. Verbind de verschillende Loop Sets aan elkaar en bouw een megaracebaan! Iedere auto heeft een turbo knop zodat je je tegenstander nooit uit het oog verliest! Neem een shortcut of maak een coole sprong.

Speel alleen of daag je tegenstander uit!

Code: : C 90

C 91 - Dinotrack autoweg

Code: : C 91

C 92 - Grimms houten regenboog

De 12-delige met de handgemaakte grote regenboog van Grimm's is veel meer dan een mooie regenboog. Als u kinderen ziet spelen met de prachtige bogen, valt meteen op hoe oneindig veel mogelijkheden er zijn. Een moment geleden was het nog een huisje voor kleine houten figuurtjes, een wiegje voor een pop of een brug over water. Het wordt zomaar een hoge toren of een bloem, een flat of een wip. Ze geven kinderen alle ruimte tot eigen vormgeving, fantasie en creativiteit worden gestimuleerd.

Code: : C 92

C93 Marble Moutain & Domino run

Code: : C93

C 94 funny cubes

Code: : C 94

C95 Racebaan

een racebaan die je zelf helemaal in elkaar kunt zetten.

Code: : c95
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close