Constructie

Geen enkel product komt overeen met uw verzoek.

C1 - Lego politieboot

De Lego City Politieboot (7287) patrouilleert dag en nacht door de haven van Lego City. Soms maakt de waterpolitie iets spannends mee, zoals een achtervolging of beroving.

Code: : C1 X

C2 - Lego paardenstal

Merk: Lego

Code: : C2

C4 - Hello Kitty Duplo

Merk: Duplo

Code: : C4 x

C6 - Duplo Cupcakes

Merk: Duplo

Code: : C6 X

C7 - Berg MOOV

MOOV is het unieke bouwspeeltje waar je eindeloos mee kunt spelen! Met ringen, banden, assen en andere onderdelen uit de kit bouw je de mooiste fietsen, scooters, raceauto's en nog veel meer. Zonder gereedschap, gewoon met je handen! Zin in een ander model? MOOV kun jij eenvoudig uit elkaar halen en snel weer iets nieuws bouwen.

Code: : C7

C8 - Duplo ijsjes

Verzin de lekkerste en mooiste ijswafels en maak ze met LEGO Duplo Creatieve IJsjes! In deze geweldige set bevat een verzameling vrolijk gekleurde Duplo stenen in de vorm van bollen schepijs, lekkere toppings en hoorntjes.

Code: : C8

C13 - Voertuigen bouwset

Bouwen en creatief spelen: Vatos bouwstenen bieden een breed scala aan bouwideeën en zijn eenvoudig te monteren. Een goede manier om vroegtijdige wetenschappelijke, technische, artistieke en wiskundige vaardigheden te bevorderen door je kind op te sporen zijn eigen auto, robot of alles wat hij zich kan voorstellen. Bevordert de praktische vaardigheden van je kinderen. De set bevat een handschroevendraaier, een elektrische schroevendraaier en een moersleutel.

Code: : C13

C15 - Magnetische Kubus

Magnetische puzzelblokken trainen het brein van je kind, verbeteren het ruimtelijk denken en ontwikkelen de intelligentie van kinderen. Train de creativiteit, verbeelding en praktische vaardigheden van je kind door de magische magnetische Kubus. Bestaand uit 7 magnetische blokken en 54 opdrachtkaartjes.

Code: : C15

C17 - Roze duplodoos

Merk: Duplo

C36 - Nopper

Code: : C36

C39 - Duplo Toolo Brandweer

Voor kinderen die houden van het sleutelen met gereedschap. Deze brandweerauto zet je in elkaar met een speciale schroevendraaier.

Code: : C39

C43 - Duplo Basisblokken

Merk: Duplo

Code: : C43

C44 - Grote boerderij Duplo

Merk: Duplo

Code: : C44

C50 - Duplo dierentuin

Merk: Duplo

Code: : C50

C54 - Constructor

Merk: HEROS

Code: : C54

C57 - STOCS, bouwen met touwen

Met STOCS kun je bouwen. Een huis, een toren, een hut, een boot of een beest. Je kunt het zo gek niet bedenken... STOCS hebben een stevig middendeel en met de uiteinden kun je knopen maken. Vanaf ongeveer 5 jaar.

Code: : C57

C60 - Lasy

Constructiemateriaal.

Code: : C60

C63 - Knikkerbaan

Code: : C63

C 64 - Houten knikkerbaan

Code: : C 64

C 65 - Houten knikkerbaan

Code: : C 65

C70 - K'nex koffer

Code: : C70 x

C71 - K'nex

Code: : C71 x

C72 - Duplo Primo met ramelaars

Duplo voor de allerjongsten.

Code: : C72

C75 - Duplo Indianenset

Merk: Duplo

Code: : C75

C76 - Duplo Little Forest Friends

Merk: Duplo

Code: : C76 x

C 78 - Duplo poppenhuis

Code: : C 78

C80 - Duplo Dierentuin

Merk: Duplo

Code: : C80

C81 - Duplo boerderij

Merk: Duplo

Code: : C81

C 83 - Duplo verkeerstuin

Code: : C 83

C85 - Duplo Prinsessenpaleis

Merk: Duplo

Code: : C85 x

C87 - Duplo Vliegveld

Merk: Duplo

Code: : C87

C88 - Kid K'nex

C 89 - Gravitrax

Met het GraviTrax Starter Set kogelbaansysteem kan je je eigen knikkerbaanwereld bouwen. Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen. Het GraviTrax knikkerbaan systeem kan met uitbreidingen eindeloos worden aangepast en vergroot, voor gegarandeerd grenzeloos bouw- en speelplezier!

Code: : C 89 X

C 90 - Exost Loop

Exost Loop: rijd met high speed racecars door een 3D racebaan van buizen! Bouw je racebaan door de buizen in elkaar te schuiven. Verbind de verschillende Loop Sets aan elkaar en bouw een megaracebaan! Iedere auto heeft een turbo knop zodat je je tegenstander nooit uit het oog verliest! Neem een shortcut of maak een coole sprong.

Speel alleen of daag je tegenstander uit!

Code: : C 90 x

C 91 - Dinotrack autoweg

Code: : C 91

C 92 - Grimms houten regenboog

De 12-delige met de handgemaakte grote regenboog van Grimm's is veel meer dan een mooie regenboog. Als u kinderen ziet spelen met de prachtige bogen, valt meteen op hoe oneindig veel mogelijkheden er zijn. Een moment geleden was het nog een huisje voor kleine houten figuurtjes, een wiegje voor een pop of een brug over water. Het wordt zomaar een hoge toren of een bloem, een flat of een wip. Ze geven kinderen alle ruimte tot eigen vormgeving, fantasie en creativiteit worden gestimuleerd.

Code: : C 92 x
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close