Constructie

Geen enkel product komt overeen met uw verzoek.

C4 - Hello Kitty Duplo

Merk: Duplo

C6 - Duplo Cupcakes

Merk: Duplo

C8 - Duplo ijsjes

Verzin de lekkerste en mooiste ijswafels en maak ze met LEGO Duplo Creatieve IJsjes! In deze geweldige set bevat een verzameling vrolijk gekleurde Duplo stenen in de vorm van bollen schepijs, lekkere toppings en hoorntjes.

C13 - Voertuigen bouwset

Bouwen en creatief spelen: Vatos bouwstenen bieden een breed scala aan bouwideeën en zijn eenvoudig te monteren. Een goede manier om vroegtijdige wetenschappelijke, technische, artistieke en wiskundige vaardigheden te bevorderen door je kind op te sporen zijn eigen auto, robot of alles wat hij zich kan voorstellen. Bevordert de praktische vaardigheden van je kinderen. De set bevat een handschroevendraaier, een elektrische schroevendraaier en een moersleutel.

C15 - Magnetische Kubus

Magnetische puzzelblokken trainen het brein van je kind, verbeteren het ruimtelijk denken en ontwikkelen de intelligentie van kinderen. Train de creativiteit, verbeelding en praktische vaardigheden van je kind door de magische magnetische Kubus. Bestaand uit 7 magnetische blokken en 54 opdrachtkaartjes.

C 16 - Connetix Creative Pack set Magnetische Tegels - 100 delig

De Connetix Creative Pack biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en leren door middel van spelen. Bevat een verscheidenheid aan vormen in verschillende kleuren, waaronder hekken en deurkozijnen.

C17 - Roze duplodoos

Merk: Duplo

C 18 - GraviTrax® PRO Starter Set Vertical - Knikkerbaan

Bouw banen op verschillende niveaus boven en onder elkaar en laat banen door pijlers gaan in plaats van eromheen! De aanvullende onderdelen van deze set maken het bouwen nog flexibeler. Ontdek nog meer spannende onderdelen die het nieuwe verticaal bouwen perfect aanvullen. Overwin oude grenzen en creëer nieuwe met deze 153-delige set!

C 19 - Lego Mincraft Skeletverlies

20 Miniland Constructiedieren

C 21 - Knikkerbaan zonder bouwaanleiding. Wees creatief!

C 23 - Duplo Boomhut 3 in 1

Kleine avonturiers vanaf 3 jaar ontdekken talloze speelmogelijkheden met deze LEGO DUPLO 3in1 Boomhut (10993) educatieve speelgoed set met stenen. Deze set zit vol functies en is op 3 verschillende manieren te maken voor echt creatief bouwen.

C 24 - Stix constructiemateriaal

Educatieve doelen: ‎Motorische vaardigheden, Logisch denken, Oog-hand coördinatie, Creatief denken

C 25 - Plus Plus constructiemateriaal

Een vorm – eindeloze mogelijkheden. Met het bouwspeelgoed Plus-Plus bouwen kinderen steeds weer nieuwe, creatieve gebouwen in 2D of 3D. Of het nu gaat om mozaïekafbeelding, landschappen, sieraden, auto's of dieren in 2D of 3D - Plus-Plus verandert kinderen vanaf 5 jaar in fantasierijke bouwers en kunstenaars.

C 26 - K'nex voertuigenbouwset

Gebruik de 325 klassieke K'NEX-speelstukjes en de opwindmotor uit deze bouwset voor kinderen om talloze prachtige, interactieve modellen te bouwen, zoals een piratenschip, turbo-raceauto, helikopter en nog veel meer.

EDUCATIEF SPEELGOED: Deze bouwset bevat 25 verschillende bewegende 3D-bouwideeën en stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek, behendigheid, het ruimtelijk inzicht en de probleemoplossende vaardigheden met behulp van kleurgecodeerde staafjes en verbindingsstukjes, die speciaal zijn ontworpen om in elkaar te klikken.

Ideaal voor kinderen van 7 jaar en ouder om fantasierijk te spelen en tegelijkertijd hun kennis over STEM-onderwerpen te ontwikkelen met dit bouwspeelgoed dat praktische, op onderzoek gebaseerde leermogelijkheden biedt.

C 27 - Duplo bouwplaats

Lego Duplo 10990 Bouwplaats Town

Leg de fundering voor sterke bouwvaardigheden met het LEGO DUPLO Stad Bouwplaats speelgoed. Deze set zit boordevol details die inspireren tot rollenspel en helpen bij de ontwikkeling van zelfexpressie. Peuters leren samenwerken met de 3 bouwvakkers terwijl ze de 3 voertuigen bedienen. De bulldozer brengt het rotsblok, waarna de kraan het vastgrijpt en naar de trechter brengt en het in de betonmolen stort. Als het werk erop zit, wacht er als beloning een lekkere pizza op de bouwvakkers. Dit bouwspeelgoed zorgt voor urenlang creatief speelplezier met volop mogelijkheden om kleine handjes bezig te houden. De kraan draait en de grijper opent en sluit. De felgekleurde, bestuurbare betonmixer draait echt rond. Voor het stimuleren van de zintuigen is er een sirene met 3 verschillende geluiden en knipperende lampjes. Help je peuter met het naspelen van de wereld om zich heen met LEGO DUPLO Stad speelgoed.

C 28 - Magnetische Staafjes

C36 - Nopper

C 38 - Janod Brandweerauto

Dit 2-in-1 houten speelgoed is ideaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud en zal zowel doe-het-zelvers als beginnende brandweermannen in verrukking brengen! Deze set begint als een bouwpakket, waarbij kinderen de prachtige brandweerauto in elkaar proberen te zetten met de meegeleverde moeren, bouten en schroeven. Als het voertuig eenmaal in elkaar zit, is het tijd om hun fantasie te gebruiken en hun nieuwe brandweerauto op allerlei avonturen uit te sturen!

Deze 45-delige set bevat 2 gereedschappen, 2 brandweermannen en montage-instructies. De brandweerwagen is gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen.

C39 - Duplo Toolo Brandweer

Voor kinderen die houden van het sleutelen met gereedschap. Deze brandweerauto zet je in elkaar met een speciale schroevendraaier.

C43 - Duplo Basisblokken

Merk: Duplo

C44 - Grote boerderij Duplo

Merk: Duplo

C 46 - Duplo Space Shuttle

Leerzaam kinderspeelgoed met een ruimteraket Dit peutervriendelijke ruimtespeelgoed heeft het allemaal! Kleine astronauten betreden samen met hun ouders en vriendjes een universum vol fantasierijk speelplezier waarin ze de spaceshuttle bouwen, astronauten de ruimte in schieten en eindeloze verhalen over spannende ontdekkingen bedenken. En wanneer kinderen hun fantasie de vrije loop laten, ontwikkelen ze hun cognitieve denkvermogen, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek.

C 47 - Duplo Parkeergarage en Wasstraat

Deze speelset zit tot de nok toe vol met leuke activiteiten voor kinderen die gek zijn op auto's. Kinderen bouwen een wasstraat, oplaadstation, helling, parkeervakken, kaartautomaat, slagboom, handmatige wasplek en 3 voertuigen – waaronder een mechanische Duwen en rijden-auto en een camper met plaats voor 3 figuren binnenin en bagage op het dak – plus accessoires en personages voor eindeloos fantasierijk speelplezier.

Kinderen bedenken allerlei fantasierijke rollenspellen met een wasstraat, laadstation, helling, voertuigen, accessoires en LEGO® DUPLO® personages en ontwikkelen zo hun fijne motoriek, veerkracht en zelfexpressie.

C 49 - Lego Duplo Speelhuis

Dit open en toegankelijke poppenhuis is perfect om samen mee te spelen. Leer peuters alles over alledaagse gebeurtenissen zoals koken, eten en naar bed gaan. Dankzij de vele herkenbare details plus figuren van een moeder, vader en kind, een hond en een teddybeer delen jullie samen veel magische momenten. Voor nog meer plezier kan het huis worden omgebouwd tot een torenhuis, en vervolgens tot een woonhuis!

C50 - Duplo dierentuin

Merk: Duplo

C 51 - Condis Magnetische Blokken

C54 - Constructor

Merk: HEROS

C 52 - Creatieve bouwstenen

Educatieve doelen: Bouwvaardigheden, Motorische vaardigheden, STEM, Creatief denken

C57 - STOCS, bouwen met touwen

Met STOCS kun je bouwen. Een huis, een toren, een hut, een boot of een beest. Je kunt het zo gek niet bedenken... STOCS hebben een stevig middendeel en met de uiteinden kun je knopen maken. Vanaf ongeveer 5 jaar.

C60 - Lasy

Constructiemateriaal.

C 61 - Djeco Zig & Go

Zig & Go is een combinatie van domino en een knikkerbaan. Het is een houten actie- en reactiespel waar met verschillende onderdelen een parcours gebouwd kan worden. Samen veroorzaken ze een kettingreactie waardoor de ene na de andere verrassing ontstaat. Het spel is niet alleen leuk maar ook erg mooi vormgegeven!

C63 - Knikkerbaan

C 64 - Houten knikkerbaan

C 65 - Houten knikkerbaan

C69 - Duplotrein (elektrisch)

Merk: Duplo

C70 - K'nex koffer

C71 - K'nex

C72 - Duplo Primo met ramelaars

Duplo voor de allerjongsten.

C75 - Duplo Indianenset

Merk: Duplo

C76 - Duplo Little Forest Friends

Merk: Duplo

C 78 - Duplo poppenhuis

C80 - Duplo Dierentuin

Merk: Duplo

C81 - Duplo boerderij

Merk: Duplo

C 83 - Duplo verkeerstuin

C85 - Duplo

Merk: Duplo

C87 - Duplo Vliegveld

Merk: Duplo

C88 - Kid K'nex

C 89 - Gravitrax

Met het GraviTrax Starter Set kogelbaansysteem kan je je eigen knikkerbaanwereld bouwen. Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen. Het GraviTrax knikkerbaan systeem kan met uitbreidingen eindeloos worden aangepast en vergroot, voor gegarandeerd grenzeloos bouw- en speelplezier!

C 91 - Dinotrack autoweg

C 92 - Grimms houten regenboog

De 12-delige met de handgemaakte grote regenboog van Grimm's is veel meer dan een mooie regenboog. Als u kinderen ziet spelen met de prachtige bogen, valt meteen op hoe oneindig veel mogelijkheden er zijn. Een moment geleden was het nog een huisje voor kleine houten figuurtjes, een wiegje voor een pop of een brug over water. Het wordt zomaar een hoge toren of een bloem, een flat of een wip. Ze geven kinderen alle ruimte tot eigen vormgeving, fantasie en creativiteit worden gestimuleerd.

C93 Marble Moutain & Domino run

C 94 funny cubes

C95 Racebaan

een racebaan die je zelf helemaal in elkaar kunt zetten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close