Zintuiglijk

Geen enkel product komt overeen met uw verzoek.

Z 1 -Ballance Buddies

Werp de dobbelsteen en zet een buddy van dezelfde kleur op de wip. Maar pas op, breng de wip niet uit balans, want als er iemand valt ben je af! Balance Buddies van BS is al geschikt vanaf 4 jaar!

Code: : Z1

Z3 - Vormenstoof

Merk: Fisher Price

Code: : Z3

Z 6 - Luciferspuzzel

Voor de uitdagende puzzels die je kan maken met de 24 grote lucifers is slim denkwerk vereist! Er zijn verschillende levels, zodat het nooit verveelt! Luciferspuzzel is erg leerzaam en stimuleert het denkvermogen en creativiteit van kinderen.

Code: : Z6

Z7 - Magnetische Visset

Merk: TOLO

Code: : Z7

Z8 - Rijgkralen

Code: : Z8

Z9 - Hamerkogelbaan

Merk: Educo

Code: : Z9 x

Z11 - Boogie Bal

De rol en swing bal van V-tech. Jongen kinderen maken kennis met verschillende dieren, geluiden, cijfers en nog veel meer! De Boogie bal is voorzien van 3 gezongen liedjes, 8 melodietjes, 3 knipperende vormtoetsen, een draaiend lieveheersbeestje en 3 dierentoetsen.

Code: : Z11

Z19 - Ballenbak

Maak je eigen ballenbak in de tuin, kinderkamer of woonkamer. Eenvoudig op te zetten en inclusief draagtasje. Door de losse staanders zet je de ballenbak snel op en breek je hem in mum van tijd weer af.

Code: : Z19 x

Z20 - Figurenboom Hout

Code: : Z20

Z21 - Reis- & Leer Koffer

Merk: V-tech

Code: : Z21 x

Z22 - Blaasvoetbal

Houten voetbalveld. Speel 1 tegen 1 en probeer met je rietje het balletje in het doel van de tegenstander te blazen.

Code: : Z22

Z24 - Nijntje TV

Muzikale televisie, vanaf 12 maanden.

Code: : Z24 x

Z 25 - Houten Rollerbaan

Code: : Z 25

Z26 - Peuter dierenspel

Boerderijdieren eruit laten springen.

Code: : Z26 x

Z28 - Flip Flop rekenspelletje

Code: : Z28

Z29 - Mini loco 'Mijn letters'

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al zelfstandig met de mini loco en de boekjes werken.

Code: : Z29

Z31 - Bambino Loco

Bambino loco met 4 boekjes met: 1. Muis en haar vriendjes, 2. Muis en haar vriendjes 2, 3. Nijntje, Betje, Boris en alle anderen en 4. Wat hoort bij elkaar?

Code: : Z31

Z 33 - Snelle bogen

Iedere speler krijgt een set van deze houten kleurige bogen en bouwt de kaart na die in het midden van de tafel ligt. Lukt dat als eerste, dan win je de kaart. Wie heeft de beste combinatie van ruimtelijk inzicht, coördinatie en snelheid?

Code: : Z33

Z 34 - Magneetlabyrinth

Code: : Z34

Z36 - Houten schoolbus

Code: : Z36

Z 37 Ik leer letters

Code: : Z37

Z 38 sprekende educatieve robot

Doc is een sprekende educatieve robot van Clementoni en leert kinderen spelenderwijs programmeren en brengt ze zo in aanraking met robotica. De robot kan geprogrammeerd worden om vrij rond te dolen of je kan ervoor kiezen om de voorgeprogrammeerde routes op de speelkaarten te volgen en opdrachten te vervullen. DOC helpt kinderen met de ontwikkeling van het logisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden, maar ook het leren van letters, cijfers, kleuren en de namen van dieren. Met de Computerrobot leren ze spelenderwijs programmeren. DOC is het allereerste spel dat kinderen op een leuke en creatieve manier in aanraking brengt met educatieve robotica. De robot kan worden geprogrammeerd om vrij rond te dolen of de voorgeprogrammeerde routesop de spelkaarten te volgen. Dit ondersteunt de ontwikkeling van de logische en probleemoplossende vaardigheden van kinderen. Wanneer de robot in 'slimme' modus wordt gebruikt, herkent hij zijn plaats op het spelbord en geeft hij suggesties om het spel te spelen

Code: : Z38 x

Z46 Houten Kappersset

Houten Kapperszet vanaf 3 jaar en ouder

Code: : Z46

Z47 Houten Sorteerspel

Houten sorteerspel 24+ maand

Code: : Z47

Z48 - Lego Music Explore

Code: : Z48

Z49 Xylofoon little tikes

Code: : Z49 x

Z50 Smart scope

Duik in de microscopische wereld! Met de Science X® Smartscope van Ravensburger kunnen kinderen heel makkelijk voorwerpen uit de natuur en het dagelijks leven onder de loep nemen. De Smartscope kan met iedere willekeurige smart Phone of tablet gebruikt worden zonder de installatie van een app of het speciaal prepareren van voorwerpen. En hij is zo stevig, dat hij ook gewoon in de vrije natuur gebruikt kan worden.

Code: : Z50

Z51 broodrooster

Houten broodrooster 24 + maanden

Code: : Z51

Z52 Houten telefoon

Houten telefoon 12+ maand

Code: : Z52

Z57 - Tiptoi Op de boerderij en Mijn lichaam

Tiptoi is een innovatief systeem waarmee kinderen spelenderwijs ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek

Code: : Z57

Z63 - Draaikuip

Code: : Z63

Z64 - Aquaplay Waterkasteel

Voor in het water en in de zandbak. Het water/zand zoekt zijn weg door trechters en schoepen.

Code: : Z64

Z72 - Doorkijkblokken

Code: : Z72 x

Z 73 - Ontdekkingsblokken

Code: : Z 73 x

Z74 - Evenwichtsbord

Code: : Z74

Z75 - Wobbel

Een Wobbel prikkelt en stimuleert de fantasie bij iedereen: het is een balansbord, een schommel, een brug, een hut, een opstap, een racebaan, een loungestoel, een fitness apparaat, een voetbaldoel en ga zo maar door. Al met al, is (bijna) alles mogelijk. Het stimuleert balans, evenwicht én creativiteit.

Code: : Z75

Z80 rode vormstoof

Code: : Z80

Z 81 - Houten Ark Vormenstoof

Code: : Z 81

Z 83 - Fisher Price Trektelefoon

Rolspeelgoed en reducatief speelgoed! Vooral peuters houden ervan om de hele dag met hun kleine telefoon te plapperen en het aan het bevestigde koord achter zich te trekken

Code: : Z 83

Z 84 - Deplay XL Pianomat

Laat je kindje nu op een leuke en creatieve manier ontwikkelen met de Piano Mat van DEPLAY. De DEPLAY Piano Mat is speciaal ontworpen om kinderen van 3 tot 8 jaar spelenderwijs kennis te laten maken met instrumenten,muziek en dansen.

Tijdens het spelen op de DEPLAY Piano Mat maakt je kind niet alleen plezier, maar ontwikkelt hij/zij zichzelf ook. Tijdens het spelen komt je kind in aanraking met in totaal 8 instrumenten en zal hij/zij ontdekken welke geluiden en melodieën ze hiermee kunnen maken.

Code: : Z 84 x

Z 85 - Telraam klein

Code: : Z 85 x

Z 86 - Baby Einstein Hape Magic Touch drum

Moedig uw kind aan om muziek waar te nemen en ermee te experimenteren

Code: : Z 86

Z 87 - Hape Houten Stapelbare Muziekset 6-delig

Maak prachtige muziek en ontdek melodie en ritme met deze innovatieve set. Kinderen kunnen de blokken van verschillende groottes stapelen op welke manier ze ook willen, terwijl ze tijdens het spelen muziek en vormen ontdekken.

Code: : Z 87

Z90 - Kralen Olifant

Code: : Z90

Z 91 - Kralenspriraal

Code: : Z 91

Z 92 - Hamerkogelbank met xylofoon

Code: : Z 92 x

Z 93 - Ik leer schrijven

et 'Ik Leer Schrijven' leren kinderen spelenderwijs letters en woordjes schrijven.

Alle opdrachten zijn zorgvuldig gekozen en sluiten aan bij de lesstof van een kind van 4 jaar. De lichtbak en het speciale schrijfsysteem zorgen ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. De afwisbare kaarten kunnen keer op keer gebruikt worden.

'Ik Leer Schrijven' bevat 20 kaarten met 94 opdrachten op 5 verschillende niveaus: motorische vaardigheden oefenen, cijfers, kleine letters, hoofdletters en woordjes leren schrijven. Alles netjes opgeborgen in een handige koffer. Zo kun je het spel overal mee naartoe te nemen.

Code: : Z 93

Z 94 - Melissa & Doug Houten Speelset - Duizendpoot Tandwiel

Draai het tandwiel langzamer en ontdek hoe alles verder beweegt, of kijk hoe snel uw kind de rups kan laten 'kruipen' op het houten onderstuk. Door de extragrote vorm met kunnen kinderen de gekleurde tandwielen gemakkelijk passen op de pinnen met bijpassende kleuren. Daarna kunnen ze worden gedraaid, verwijderd en opnieuw georganiseerd. Peuters raken betoverd door de kleuren en bewegingen van dit charmante speelgoed.

Code: : Z 94

Z 96 - Babygym

Code: : Z 96

Z 97- Fisher Price Stapelballen

Code: : Z 97 x

Z98 Trappetje

De ogen van de dobbelsteen geven aan hoeveel stappen de speler met zijn pion over de brug mag lopen. Als een pion door een put in de brug valt, moet die opnieuw beginnen. Wie als eerste zijn 3 pionnen naar de overkant brengt, wint.

Code: : Z98

Z99 Fadelspiel eule

Code: : Z99

Z100 - Baby kralenbal

Code: : Z100

Z102 - Sjoelspel hout klein

Code: : Z102

Z107 - Peuter Insteekspel

Merk: Tupperware

Code: : Z107

Z 108 Quercetti Fantacolor

Code: : Z 108

loopwagen met ballen Z110

Code: : Z110

Z114 - Sorteerplank

Code: : Z114

Z124 - Lego Music Explore

Merk: Lego

Code: : Z124

Z 126 - Snaky

Snaky is een origineel aanlegspel voor jonge kinderen. Het spel bestaat uit schakels die in elkaar passen. Het aanleggen en stapelen van de schakels is een goede oefening voor de motoriek. Door de juiste kleuren bij elkaar te zoeken, leert het kind kleuren onderscheiden en benoemen.

Code: : Z126

Z127 - Knopenset

Code: : Z127

Z130 - Motoriekbord

Voor jonge kinderen. Oefenen van de motoriek.

Code: : Z130

Z138 - Magnetics

Code: : Z138 x

Z140 - Plop Activiteitenbord

Code: : Z140

Z 213 - Driehoek voetstappen

Code: : Z 213

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close