Lenen van speelgoed vanaf nu weer alleen op reservering.

Helaas is het weer zover! Wij gaan weer over op het reserveringssysteem.

De situatie rond Corona is zo verergerd, dat wij vanaf nu geen leden meer in onze kast zelf spullen laten uitzoeken. De kleine ruimte laat het namelijk niet toe om fatsoenlijk te worden geventileerd. Omdat op dit moment het aantal coronabesmettingen onder 5 -15 jarigen het hoogst is, zien wij ons helaas genoodzaakt om speelgoed weer alleen op reservering uit te lenen. Dus vanaf dit moment mogen alleen nog onze vrijwilligers in de kast om speelgoed te pakken. Alleen zo kunnen wij waarborgen dat je bij ons veilig speelgoed kunt lenen, en wij veilig kunnen werken.

Voorlopig is de speelotheek nog wel voor de normale inloop geopend. Je hoeft dus geen afspraak te maken om ons te bezoeken. Ben je van plan om bij de speelotheek langs te komen? Reserveer dan het liefst enkele dagen van te voren alvast het speelgoed dat je wilt komen lenen. Zo is het makkelijker voor ons om het speelgoed voor je klaar te zetten. Speelgoed blijft vanaf het moment van reservering 1 week voor jou gereserveerd. Zo kun je zelf bepalen op welke dag het je uitkomt om bij ons binnen te lopen. Haal je het speelgoed na 1 week niet bij ons op dan gaat het weer terug in de uitleen. Maak je liever een afspraak? Geen probleem. Een afspraak maak je makkelijk in onze agenda.

Eerder was nog niet al ons speelgoed in de webcatalogus terug te vinden. Wij doen ons best om dit nu wel voor elkaar te krijgen. Omdat er ook nieuw speelgoed is aangeschaft, kan het nog even duren voordat daadwerkelijk alles in de catalogus is opgenomen. Tot die tijd hopen wij op jullie begrip.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close