Binnenkort opening speelotheek

Goed nieuws! Wij hebben te horen gekregen, dat onze speelotheek binnenkort weer open mag gaan. Vanaf wanneer precies wij weer speelgoed aan jullie mogen uitlenen, wordt ons vanuit het Kulturhus nog medegedeeld. Maar ik verwacht, dat dit in de komende twee weken zal gebeuren.

Ondertussen wordt er hard aan gewerkt om al ons speelgoed in een online-catalogus op onze website te zetten. Inleveren en uitlenen van speelgoed bij Speel-O-theek De Wissel is aangepast aan de situatie rond het corona-virus. Lenen en inleveren is voortaan alleen nog mogelijk op afspraak en na vooraf reserveren van speelgoed. Een afspraak maken en speelgoed reserveren kan via onze website speelotheekdewissel.nl zodra onze eerste openingsdag bekend wordt. Houd daarom onze website en/of Facebookpagina in de gaten.

Omdat jullie de afgelopen weken door de Corona-Crisis geen speelgoed bij ons konden lenen, mogen jullie in ieder geval tot aan de zomervakantie 2 speelgoed extra gratis bovenop jullie abonnement lenen. Al het speelgoed is kosteloos verder verlengd t/m 19 juni. Jullie hoeven dus niet per se al in de eerste week(en) te komen. Er wordt dus tot die tijd ook geen boete berekend voor te laat teruggebrachte artikelen. Let wel op:

Wij vragen jullie om nu extra aandacht aan het schoonmaken van speelgoed te besteden om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij vragen jullie om het speelgoed goed schoon te maken voor het ingeleverd wordt. Maak dus voor je bezoek aan de speelotheek zowel de doos als ook het speelgoed goed schoon met afwasmiddel of zeep. Wij zullen hier nu extra op controleren en zo nodig ook een boete uitdelen.
Ingeleverd speelgoed gaat na innamen eerst 72 uur in quarantaine voordat wij het tellen en (nog een keer) schoonmaken. Her kan dus zijn dat speelgoed een tijdje niet beschikbaar is voor de uitleen. Wij hopen hier op jullie begrip.

Verder willen wij jullie er op wijzen dat bij een bezoek aan Speel-O-theek De Wissel uiteraard de gebruikelijke hygiƫnemaatregelen in acht te nemen zijn:

Blijft dus thuis als je corona-gerelateerde klachten hebt.
Kom niet met meer personen dan nodig naar je afspraak bij Speel-O-theek De Wissel.
Gelieve voor het bezoek aan de speelotheek 20 seconden intensief de handen te wassen.
Houd minstens 1,5 meter afstand tot onze vrijwilligers en de andere medewerkers/bezoekers van het Kulturhus.

Voor alle verder maatregelen zie hier. Wij verheugen ons er op jullie gauw weer welkom te heten.

Petra Meijer
Voorzitter Speel-O-theek De Wissel

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close