Buitenspeelgoed

Geen enkel product komt overeen met uw verzoek.

B 71 - EzyRoller Driewieler

Je baant je zo een weg door... Met de EzyRoller van het gelijknamige Nieuw-Zeelandse bedrijf is plezier voor kinderen van ca. 4 tot 14 jaar gegarandeerd. Het bijzondere aan de EzyRoller is het met de benen bestuurbare voorwiel, dat door middel van een slingerende beweging gebruikt wordt om het kindervoertuig te besturen. De EzyRoller Classic zorgt naast plezier in de beweging met de driewieler ook voor een training van de beweeglijkheid van het hele lichaam. Dit is puur rijplezier voor kinderen, waarbij tevens de coördinatie en behendigheid bevordert worden. Met een stabiele stalen buizen-frame en met bewezen en gemakkelijk lopende scooter-wielen van PU. De bestuurders zit comfortabel in een zitting van stevig kunststof-doek en door het lage zwaartepunt is een omverwerping van de fiets nauwelijks mogelijk. Remmen kan met de handremhendel. Doordat het frame van de driewieler door middel van verlengstangen aan de lichaamsgrootte van de bestuurder aanpasbaar is, kan de EzyRoller met kinderen meegroeien en optimaal op de bestuurder ingesteld worden. Het stabiele metaalframe van het kindervoertuig is voor een bestuurdersgewicht tot 75 kg (lichaamsgrootte 110 cm -160 cm) ontworpen.

B 69 - Berg Street-X-Vibes skelter

Vanaf 6 jaar, Max. belastbaar gewicht 60 kg.

Op zoek naar een totaal andere en coole skelter? Dan is de BERG Street-X zeker iets voor jou! Met dit unieke product stuur je niet door te bewegen met je armen of handen, maar door het bewegen van je hele lichaam. Deze beweging is geïnspireerd op de beweging die je maakt tijdens het sturen op een motor.

De BERG Street-X is uitgerust met het unieke BFR-systeem. Hiermee kan je gemakkelijk voor- en achteruit trappen en beschik je over een terugtraprem. Van voor naar achteruit trappen kan in een beweging. Dit zorgt voor maximale veiligheid.

Handbeschermers

De BERG Street-X is uitgerust met speciale handbeschermers die voorkomen dat je gewond raakt aan de knokkels en handen als je per ongeluk iets raakt.

B1 - Gele driewieler

Robuuste, grote, gele driewieler.

B 92 - 16 inch kinderfiets met verlichting

B3 - Puky loopfiets met mandje

Nog niet toe aan een 'echte' fiets, maar al wel lekker zelf fietsen? Degelijke loopfiets met standaard, zadel in hoogte te verstellen.

B 4 - Stelten

Het zijn geen loopklossen, ook geen stelten. Ze zijn bedoeld als vooroefening om op stelten te lopen. De aluminium stok is zo gevormd dat kinderen hem goed kunnen vastpakken.

Voethoogte: 15 cm

Stokhoogte: 100 cm

B5 - Ballengooibord

Probeer de ballen in de gaten te mikken om punten te halen. Leuk voor een kinderfeestje!

B 6 - Triggy John Deere

Eigenzinnige skelter op 3 wielen met een laadschep vooraan. Geschikt voor kinderen van 3-7 jaar.

B 7 - Puky loopfiets

Voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. Geweldig fietsje als voorbereiding op het fietsen (zonder zijwielen).

B8 - BIG loop auto hond

Loopauto vanaf 2-3 jaar.

B9 - Plasma Car

Rode plasma car. Vooruit of achteruit bewegen door het stuur heen en weer te bewegen. Rijdt het best op een vrij gladde ondergrond.

B 10 - Aquaplay Waterbaan MegaBridge

B11 - Glijbaan

Glijbaan groen en geel, voor de kleintjes.

B12 - Vuilniswagen

Vuilnisauto voor jongere kinderen. Rijd soepel.

B13 - Kinderstoeltje met pop en potje

B14 - Puky loopfietsje met 4 wielen

Een loopfietsje voor de allerkleinsten.Vanaf ongeveer 1 jaar. Geschikt voor binnen en buiten.

B16 loopfiets

B17 - Winther rode driewieler met kiepbak

Mooie retro driewieler. Met rode kiepbak. Om te kiepen aan het zwarte hendeltje trekken (onder het zadel, aan de stang).

B19 - Kidz Swayer

Ga zitten, zet je voeten op de witte beugel en houd met je handen de handvatten vast. Beweeg naar links en rechts en je gaat vanzelf vooruit.

B 21 - Berg Buzzy skelter

Kleine skelter voor kinderen tot 50 kg

B23 - Bobby car loopauto

B24 - Dumper minitrac loopauto

Loopauto met zwarte kiepbak.

B25 - Gele kleine Puky loopfiets

vanaf 2 jaar.

B26 - Racket set

Racket set met 2 rackets, grote shuttle en bal.

B27 -Grote Mammoet skelter

Grote Mammoet skelter met tweede zit. Van 3-10 jaar.

B29 - Houten Buggy

B30 - Pionnen

Gebruik de pionen als afzetting of als voetbaldoel. Altijd handig om in huis te hebben.

B34 - Space Scooter

De Space Scooter is een step die wordt aangedreven door beweging. Je kunt deze Space Scooter step op 2 manieren gebruiken: door de voetplank naar voor en achter te bewegen en door middel van steppen. Belastbaar tot ca 80 kg.

B35 - Croquetspel

Wie doet er mee met een potje croquet? Speel het spel als individuen tegen elkaar of ga de strijd aan in teams. Plaats de poortjes in een leuk parcours, kies je kleur bal en croquethamer en spelen maar! Wie krijgt zijn bal in de minste slagen door alle poortjes? Dit buitenspel is leuk en uitdagend voor jong en oud (vanaf circa 3 jaar). Geniet van een spelletje croquet met familie of vrienden in de tuin, het park of bijvoorbeeld op de camping.

B36 - Tennisrackets

B37 - Tafeltennisbetjes

B 38 - Black Dragon stuntstep

Rule the skatepark op je Black Dragon Road Rage stuntstep! Maximaal belastbaar tot ca. 100 kg. De step is niet opvouwbaar.

B 39 - Razor Step met luchtbanden

De A5 Air step van Razor is een strakke vouwstep voorzien van luchtbanden. Deze step is zeer comfortabel, makkelijk in gebruik en eenvoudig mee te nemen. De air step heeft 20,3 cm grote luchtbanden en een maximale belasting van 100kg.

B 40- Kubb

Het spel Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel. Kubb is een spel voor buiten, en wordt gespeeld op een vlak speelveld. Er wordt bijna altijd op gras gespeeld, zand, strand of sneeuw zou ook kunnen. Het doel van Kubb is, om eerst alle basistorens van de tegenpartij omver te werpen met de werpstokken, en daarna de koning!

B 41- Mölkky

De leukste buitenspellen komen uit het Noorden! Zo ook Mölkky, het leukste buitenspel van de afgelopen tijd. Alles wat je nodig hebt is de buitenlucht, een groep vrienden en een set Mölkky! Sterk hoef je niet te zijn: het komt aan op een combinatie van geluk en gooien. De eerste speler die voor 50 punten aan pionnen omgooit is de winnaar!

B 42 - Dartspel

Met dit dartspel hoeft niemand meer te klagen dat het dartbord te klein is! Deze variant bestaat namelijk uit een groot vloerkleed 120x120cm, met 3 grote opblaasbare dartpijlen waardoor het lastige dartspel nu voor iedereen toegankelijk is.

B 43 - Wiseball

Op zoek naar een lekker actief spel voor jong en oud? Wiseball speel je overal. Op het strand, in de gymzaal, in het park of in je achtertuin. Een superleuk en uitdagend spel voor meerdere spelers.

B 45: Littele tikes loopauto vrachtwagen

B 46 - Aquaplay kleine waterbaan met 2 booten

B 47 - Voetbal croquet

B 48 - Lollobal

B 49 - Lolloball

B 50 - Frisbee Summer Gameset

B 51 - Waboba Voli Paddle Game

B 53 - Hoela Hoep Hoepels (3 stuks)

B 54 - Houten Stelten

B 61 - Streethockey set

B 63 - Loopfiets Berg Twirl Go

De GO Twirl is een loopauto geschikt voor kinderen van 10-30 maanden. Op deze loopauto kunnen kinderen al heel jong beginnen met leren steppen. Het leuke spelletje aan beide zijkanten van de GO draagt bij aan de motoriek van je kleintje. Dankzij de 4 wielen is de loopauto extra stabiel en veilig.

B64 - Rolschaatsen Fisher Price

Verstelbare rolschaatsen. Je past er zo in met je schoenen (of laarzen).

B65 - Rolschaatsen Barbie

Hier pas je mét je schoenen in. De rolschaatsen zijn verstelbaar.

B 70 - Razor Drift Trike Riprider

Deze Drift Trike driewieler is uitgerust met een bewegingsgestuurde LED-verlichting in 3 standen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Max. belastbaar gewicht: 73 kg !

B 73 - Little Smoby looppaardje

Het looppaardje begeleidt baby's en peuters vanaf 12 maanden spelenderwijs bij het leren lopen en de motorische ontwikkeling.

Aan de grote handgreep kunnen de kinderen zitten en staan goed vasthouden.

In de compacte hanger is het liefste speelgoed bij elk uitstapje. De aanhanger beschikt net als het paardje over grote stabiele rollen.

B 74 - Hudora Scooter Up200

Maximale gewichtscapaciteit 100 kg

B 75 - Driewieler met opbergmand voor en achter

Driewieler voor 2,5 tot 5 jarigenmet opbergmand voor en achter

B77 - Hobbelwip

Een wip voor 2 of 3 kinderen.

B 78 -Blauwe Puky Loopfiets

Max. belastbaar gewicht: 50 kg

Aanbevolen lichaamsgrootte (cm): 90 cm

De speciale wielzadels zijn ergonomisch gevormd en ondersteunen perfect de loopbewegingen van het kind. Het in hoogte verstelbare stuur en zadel maken een individuele aanpassing mogelijk.

B 79- Loopauto Range Rover met opbergvakje

Max. belastbaar gewicht: 25 kg

B80 - Kleine groene tractor met aanhanger

Tractor voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar.

B 81 - Puky Wutsch loopfiets met 4 wielen

Vanaf 1,5 jaar, max. belastbaar gewicht: 25 kg.

Met kindvriendelijke roterende ringbel, een stuurkussen en een frametas in een schattig wasbeer-ontwerp.

B 83 - Motoriekfiets

Je beweegt je voort door aan de wielen te draaien d.m.v. handvatten; afhankelijk van aan welk wiel je draait, kun je keren en ronddraaien.

B86 - Step puky, lichtblauw

Step, tweewieler. Met standaard, rem, zitje achterop.

B88 - Inline skates met beschermers

Stoere skates/skeelers van Nijdam.

B89 - Inlineskates

Verstelbare inlineskates (maat 28-31).

B 91- Extra grote loopmotor

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Afmetingen: 99 x 46 x 61 cm. Max. belastbaar gewicht: 30 kg

B94 - Grote loopauto van little tikes

Een auto waar je IN kunt zitten. Rijden doe je met je voeten.

B95 - Driewieler

Degelijke driewieler om lekker op te fietsen.

B 99 - Dubbele slackline met Ninja obstakles

Met onze Ninja Set kun je snel je eigen trainingsparcours samenstellen waarbij de verschillende hindernissen vrij kunnen worden opgesteld.

De afstanden tussen de afzonderlijke elementen kunnen vrij worden gevarieerd, waardoor je de moeilijkheidsgraad kunt aanpassen aan verschillende niveaus.

Maximale belastbaarheid: slackline tot 2 ton / obstakels tot 135 kg * eenvoudig en snel op te zetten.

Om kracht en evenwicht te vergroten / verbeteren * geschikt voor volwassenen en jongeren, zowel beginners als gevorderden.

Inhoud van het setje: 2 x slackline, 3 x touwknopen, 2 x ring, 2 x houten paal, 9 x bevestigingsclip, 9 x bevestigingslus, 9 x karabijnhaak, 4 x boombescherming, 2 x draagtas, 1 x ratelbescherming.

B101 - Puky step met drie wielen

Stepje met drie wielen om te oefenen met steppen.

B103 - Houten duwkar

Voor baby's en peuters die leren lopen of net kunnen lopen. Neem je knuffel of je blokken mee en ga op pad!

B 108 Skelter Puky

B122 - Houten ringwerpspel

Probeer de ringen om de stokjes te gooien en zoveel mogelijk punten te behalen. Ook erg leuk voor op een kinderfeestje!

B123 - Tonka kiepwagen

Degelijke gele kiepwagen.

B124 - Ninjtje poppenwagen

Kinderwagen met pop en tasje met doktersspulletjes. Voor zorgzame poppenmoeders.

B 125 - Grote blauwe poppenwagen

Deze poppenwagen is geschikt voor wat grotere poppen papa's en mama's

B128 - Lieveheersbeestje ride 'n roll

De gemakkelijke schuimzitting zit schuin naar voren, zodat kinderen veilig en comfortabel kunnen zitten tijdens het rijden. De vier wielen zorgen er voor dat het lieveheersbeestje alle richtingen op kan. De houten greep zorgt voor een stevige grip.

B133 - Zandgraafmachine (Big)

Graaf er op los in de zandbak of in de tuin.

B134 - Skippy Step

Step met drie grote wielen.

B135 - Loopbakfiets

Loopbakfiets voor peuters. In de bak kan van alles mee: een pop, knuffel of speelgoed.

B140 - Crazy Bike

Deze skelter met drie wielen biedt een unieke rijervaring door middel van het bijzondere stuurt.

B145 - Tractor

B146 winther loopfiets

B252 - Roze kinderwagen met pop

Wandelwagen Baby Born met pop.Deze mooie poppenwagen is gemakkelijk van kinderwagen om te bouwen tot buggy. De wagen kan zo versteld worden dat de pop naar voren of naar achter richting de poppenmoeder kan kijken. Deze wagen heeft vele mogelijkheden. De pop wordt vast gehouden door een gordel.

B253 skeelters maat 32-35

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close