Gezelschapsspellen

Geen enkel product komt overeen met uw verzoek.

G3 - Boomgaard HABA

Een spannend coöperatief gezelschapsspel waarbij het er op aankomt de kersen, appels, peren en pruimen uit de boomgaard te plukken vóór de brutale altijd hongerige raaf toeslaat, Daarbij werken alle kinderen met elkaar samen.

Code: : G3

G4 - Lekker of gemekker HABA

Een beestachtig reactiespel. Wie vindt het juiste voedsel het snelst en wint de eerste 5 goldstukken? Verschillende spelvarianten mogelijk. Vanaf 4 jaar. Voor 2-4 spelers.

Code: : G4

G6 - Midgetgolf spel (Educo)

Houten midgetgolfspel met 4 gekleurde ballen, 2 sticks en een opvangbak.

Code: : G6

G9 - Hallo Galli Extreme

Halli Galli Extreme - Voor degenen die van wild houden! Olifanten, apen en varkens zwerven door de jungle op zoek naar fruitige lekkernijen. De spelers helpen. Elke speler onthult op zijn beurt een kaart. Telkens wanneer twee identieke fruitkaarten te zien zijn of een dier met zijn favoriete fruit, moeten de spelers heel snel op de bel drukken. Degene die de snelste bel luidt, krijgt alle kaarten open op de aflegstapel. Het doel van het turbulente spel is om de meeste kaarten te winnen.

Code: : G9

G10 - Pitch Car auto race

Pitch car is een heel leuk spel voor jong en oud. Het spelbord is een racebaan, bestaande uit verschillende houten puzzelstukken, zodat je verschillende circuits kan maken . De race-autootjes zijn houten schijven, die je voortschiet over het circuit. Vingerbiljart op een race-circuit dus.

Code: : G10

G12 - Bill & Betty Bricks (smartgame)

Met je hoofd in de wolken en je voetjes op de grond? Bij dit spel kan het tegelijkertijd. Bouw met houten blokken steeds hogere wolkenkrabbers, maar zorg ervoor dat je bouwvakker altijd op het gebouw blijft staan om de werken te coördineren. Je opdracht zit erop zodra je gebouw af is én Bill en/of Betty zich boven op het dak bevindt. Een hele uitdaging voor zowel jong als oud, waarbij je zowel je ruimtelijk inzicht oefent als je fijne motoriek. 60 opdrachten.

Code: : G12

G14 - Gepakt & Gezakt

In Gepakt & Gezakt bepaal je met een dobbelsteenworp hoeveel lading jij met jouw vrachtwagen moet transporteren. Daarna kies je een vrachtwagen en vult deze zo goed mogelijk om strafpunten te voorkomen. Als je aan het einde van het spel de meeste punten hebt, ben jij de beste verhuizer. Gepakt & Gezakt is een hilarisch reactie- en logistiek spelletje voor het hele gezin. Gepakt & Gezakt is genomineerd voor 'Speelgoed van het jaar 2009' in de categorie 8-12 jaar!

Code: : G14

G15 - Monopoly Van Dam tot Dom Editie

Monopoly van Dom tot Dam is de moderne versie van het bekende gezelschapsspel Monopoly, met eigentijdse pionnen en nieuwe locaties. Zeg vaarwel tegen het tellen van grote sommen geld of bankbiljetten die wegwaaien en kwijtraken. Je betaald in deze versie gewoon met pinpas.

Code: : G15

G16 - Lego Minotaurus

De machtige Minotaurus is een mythologisch wezen: hij woont in een labyrint waar hij een geheime tempel bewaakt. Voer als eerste je helden naar de tempel, ontwijk de Minotaurus en bouw hindernissen op voor je tegenstanders. Dankzij de eenvoudige, duidelijke regels is dit het ideale spel voor de hele familie. Vanaf 7 jaar.

Code: : G16

G18 - Regenwormen

Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de resterende dobbelstenen en legt nu alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt ten minste één worm gegooid, mag je de steen met het betreffende getal van tafel of zelfs van een andere speler pakken! Maar neem je teveel risico en gooi je alleen maar getallen die je al eens hebt gepakt, dan ben je af en moet je juist een steen inleveren. Op elke steen staan een aantal regenwormen. Wie aan het einde van het spel de meeste regenwormen heeft, is de winnaar. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen!

Code: : G18

G19 - Schat van de Jungle HABA

Een spel boordevol actie voor 2 - 4 schatzoekers. Vanuit de jungle stijgt het geluid van wilde dieren op. Om de geheimzinnige schat der Maya‘s te vinden, moeten de schatzoekers nu juist de jungle doorkruisen. Plotseling duikt voor hen een oude en sinds lang vergeten Mayatempel op. Twee stenen schildwachten staan bij de poort en kijken de schatzoekers streng aan! Wie van jullie is dapper, behendig en snel genoeg om de schat van de jungle te bemachtigen? Voor elke uitgevoerde opgave ligt in de jungle waardevol goud klaar. Wie na drie rondes het meeste goud heeft verzameld, wint het spel.

Code: : G19

G20 - Vlotte Geesten

Elke ronde wordt een kaart omgedraaid. De spelers moeten nu zo snel mogelijk het gezochte voorwerp pakken of roepen. Wie dat het snelste doet, krijgt de kaart. Wie wint de meeste kaarten?

Code: : G20

G23 - Dora zoekt haar vriendjes (smartgame)

Dora zoekt haar vriendjes is een eenvoudig versie van "Hide and Seek" met 48 opdrachten voor jonge kinderen. Alle onderdelen kunnen worden opgeborgen in de la onder het spelbord. Van 3 tot 6 jaar.

Code: : G23

G26 - Toffe peren

Tel in gedachte appels, persen en wormen die je op de kaarten ziet en zeg op het juiste moment hoeveel dat er zijn, voordat de andere spelers dat doen. Wie aan het einde van het spel de meeste oogstkaarten heeft, wint.

Code: : G26

G28 - Op de boerderij

Code: : G28

G29 - Dartbord met ballen

Gooi met de klittebandballen op het dartbord. Leuk voor een kinderfeestje. Ook voor jonge kinderen geschikt.

Code: : G29

G30 - Kleine Sjoelbak

Sjoelbak in mini formaat voor urenlang speelplezier.

Code: : G30 x

G31 - Blikgooien

Gewoon de 10 blikjes als piramide stapelen, een paar stappen naar achteren doen en met de werpzakjes proberen zoveel mogelijk blikjes om te gooien. De persoon met de meeste omgegooide blikjes wint. Ook op de volgende kinderverjaardag zorgt het blikgooien voor veel plezier. Met de zachte werpzakjes is het blikjes gooien voor kinderen vanaf 3 jaar geschikt, die hierdoor op een speelse manier behendigheid, motoriek en coördinatie trainen.

Code: : G31 x

G32 - Mijn eerste 'Wie is het?'

Bouw tegenover elkaar een van de 24 vermommingen en raad het goede gezicht erbij!

Code: : G32

G35 - Boter, kaas en eieren deluxe

Beleef een hoop plezier met deze extra grote variant van boter, kaas en eieren. Neem het spel mee naar buiten en spelen maar! Wie heeft er als eerste drie op een rij?

Code: : G35

G36 - Houten paaltjesvoeltbal

Iedere speler moet proberen het paaltje van een ander om te krijgen. Tegelijkertijd moet je er natuurlijk voor zorgen dat je eigen paaltje niet omver geschopt wordt. Heb jij de behendigheid van een prof en kan jij ervoor zorgen dat jouw paaltje als laatste overeind blijft staan?

Code: : G36

G39 - Vier op een rij deluxe

Bij dit mooie houten spel doel je om de beurt een fiche van je eigen kleur in het raster. Door slim te spelen moet je vier fiches van jouw kleur op één rij krijgen. Dit mag zowel horizontaal, verticaal als diagonaal zijn. Vier op een rij!

Code: : G39 x

G42 - KLM Speeddomino

Code: : G42 x

G43 - Zaklopen

Net als vroeger huppen naar de overkant. Zakloopspel van stevig weerbestendig materiaal.

Code: : G43 x

G44 - Kleine Regenbogenrups HABA

De lentetuin is al vol met kleuren. De vogels tsjilpen, de vlinders fladderen en iedereen wil met de kleine regenboogrups spelen. Wie heeft het eerst alle stukken van zijn regenboogrups achter elkaar gelegd? Vanaf 3 tot 6 jaar.

Code: : G44

G45 - Liedjesbingo

Zes bingokaarten en een cd vol leuke liedjes. Het spel kan ook met kaartjes gespeeld worden als er geen cd-speler in de buurt is. Met zes kaarten, fiches, een cd en leuk geïllustreerde kaartjes met rijmpjes.

Code: : G45 x

G48 - Bunny Boo (smargame)

Met Bunny Boo kunnen jonge kinderen de fascinerende wereld van 2D-en 3D-ruimte verkennen. Los de 60 opdrachten op of speel gewoon met de blokken en leer begrippen zoals boven/onder, binnen/buiten, zichtbaar/verborgen. Oefen spelenderwijze zowel ruimtelijk inzicht als taal. Er zijn kaarten op 4 niveaus: starter, junior expert en master. Je bouwt na wat er op de kaart staat met de blokken en het konijn. Als het vooraanzicht van je constructie hetzelfde is als op de kaart, heb je het probleem opgelost. Van 2 tot en met 5 jaar.

Code: : G48

G51 - Fieperdepiep kwartet

Vanaf 4 jaar

Code: : G51

G52 - Speelkwartiertje kleurentorentjes

Code: : G52

G53 - Speelkwartiertje Mikado Magnetico

Spelenderwijs leren de kleintjes kleuren herkennen en te onderscheiden met deze kleurentorentjes. . Geschikt voor kinderen van 3 jaar.

Code: : G53

G54 - Speelkwartiertje Jumbolino

Jumbolino is een gezellig familiekaartspel dat leuk is voor jong en oud. Je beste vriendje Ernie speelt de hoofdrol in Jumbolino. Wees de ander te slim af en win! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Code: : G54 x

G55 - Sesamstraat schuifmemo

Sesamstraat schuifmemo is een spel voor kinderen vanaf vier jaar. Het is een spannend geheugenspel waarbij je ook een beetje geluk moet hebben. In je beurt pak je een kaart, gooi je met de dobbelsteen en schuif je door op zoek naar het plaatje van je favoriete Sesamstraat figuur.

Code: : G55

G56 - Chicken Shuffle (smartgame)

Bedek de eieren. Er is heel wat gekakel op de boerderij want elke kip wil op haar eieren broeden en dat is niet zo eenvoudig. Schuif de kippen door elkaar zodat er op elk ei een kip zit te broeden. Dit is een superleuk, logisch spel! Verschuif de puzzelstukken dus niet als een kip zonder kop, maar denk eerst na. Inhoud: 48 opdrachten en oplossingen,

Code: : G56

G59 - Memo Disney Prinsessen

Code: : G59

G60 - Betrapt en gesnapt HABA

De grootste brandkast van de stad is leeg! Was het Duistere Dirk, Inge Inbraak of opnieuwe Simon Slinks? De spelers onderzoeken van wie de vingerafdrukken op de plaats van het misdrijf zijn en wie een alibi heeft. Alleen wie razendsnel kan combineren, de juiste verdachten kan identificeren en te slotte met de bijpassende inzetkaart iemand kan arresteren, wint als beste boevenvanger van het spel. Vanaf 6 jaar.

Code: : G60

G63 - Berenhonger HABA

Berenhonger' behoort tot de reeks 'Mijn eerste Spelen' van het Duitse merk Haba en is een memoryspel. De beer heeft reuzenhonger. Gelukkig staat er al een bord met verschillende lekkere hapjes klaar. Maar welke hapjes mag de kleine beer eerst eten? Dat verklapt de dobbelsteen. Wie helpt mee om de kleine beer te voeren?

Code: : G63

G65 - Eerste boomgaard HABA

De spelklassier Boomgaard voor de allerkleinsten. De regels zijn aan de leeftijd aangepast en het spelmateriaal is speciaal voor kleine kinderhanden gemaakt. De mooie handzame houten stukken nodigen uit tot vrij spelen en stimuleren de motorische vaardigheden. Vanaf ca. 2 jaar.

Code: : G65

G66 - Kinder vlooien spel

Probeer de poppetjes in de gaatjes te schieten. Maak het spel moeilijker door de poppetjes in de juiste kleuren te schieten.

Code: : G66

G68 - Houten Legplank puzzelvormen

Code: : G68 x

G69 - Kri-Kra-Krabbelei HABA

We bevinden ons in een kleurrijk bladbos, waar we de krassende kruimkevers, de donzige pluizenrupsen en de gladde sprinkhaan ontmoeten. Deze zitten verstopt onder een loof. Wie kan alleen herkennen welk dier het is door te palperen en weet waar de soort zich verstopt? Spelletje gericht op voelen en onthouden. Voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar.

Code: : G69

G70 - Eenhoorn Flonkerglans Party voor Rosalie

Joepie, er komt een nieuwe bewoner naar wolkenland! De eenhoorns Flonkerglans, Sterrenstof, Wonderbloem en Toverhart willen het eenhoornkind Rosalie een prachtige ontvangst bieden en bereiden een geweldig welkomstfeest voor. Help de eenhoorns: vind alle vrienden en verzamel samen de grote wolkenkristallen. Maar haast jullie! Alles moet klaar zijn voor Rosalie op de partywolk aankomt. Vanaf 3 jaar, voor 2 tot 4 spelers, speelduur ca. 15 minuten.

Code: : G70

G73 - Moves

Wie onthoudt de meeste moves? Elke schijf beeldt een beweging uit die je moet uitvoeren. Er komt steeds een beweging bij, dus let goed op! Wie het niet meer weet is af. Ben je als laatste over? Dan heb je gewonnen! Dit spel kun je met zoveel kinderen doen als je zelf wilt.

Code: : G73

G74 - Buiten kaartspel extra groot

Artikelomschrijving Een onopvallend potje kaartspelen is er niet meer bij met deze grote speelkaarten! Geschikt voor diverse kaartspellen, zoals bridge, hartenjagen, klaverjassen, jokeren of patience. Afmeting 28,5 x 21 cm.

Code: : G74

G76 - Doornroosje (smartgame)

Kan jij de ridder helpen om zonder te verdwalen het kasteel van Doornroosje te bereiken? Of help je liever de prinses om de uitgang van de doolhof te vinden? Het wordt extra uitdagend, want door de 4 verschillende delen van het spelbord onstaat er telkens een nieuwe doolhof. Of misschien speel je liever als de draak? Dan wordt het spel net omgekeerd. Probeer dan het puzzelstuk met de draak op de juiste plaats te zetten zodat hij alle wegen naar het kasteel blokkeert en de ridder niet meer tot bij de slapende prinses kan komen. Doornroosje bestaat uit 60 opdrachten (24 met de draak, 18 met de ridder en 18 met de prinses) en bevat ook een leuk prentenboekje met het originele sprookje in een eigentijds jasje.

Code: : G76

G77 - Gravity Maze (smartgame)

Dit knikkerlabyrint zal je visuele perceptie en logisch denkvermogen sterk op de proef stellen. Het doel is om een pad door de torens te maken dat je knikker naar de rode eindtoren brengt. Kies een opdrachtkaart en positioneer de torens op het speelbord zoals aangegeven. Bepaal nu waar je de extra torens moet plaatsen. Plaats de torens zodanig dat de knikker van de startpositie door elke toren rolt en in de eindtoren valt. Gelukt? Dan heb jij gewonnen!

Code: : G77

G79 - Halli Galli

Spectaculair reactiespel. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen! Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde vrucht precies 5 exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over? Halli Galli is niet alleen leerzaam voor jonge kinderen, maar ook uitstekend vermaak voor studenten of families die gewoon even een eenvoudig, gezellig spelletje tussendoor willen spelen.

Code: : G79 x

G80 - Speed Cups

Concentratie-, reactie- en behendigheidsspel voor het hele gezin. Je krijgt 5 bekers in verschillende kleuren. Elke ronde draait een speler de bovenste kaart van de stapel om. Daarop staan 5 voorwerpen in de kleuren van de bekers horizontaal of verticaal georiënteerd. Zo kunnen er 5 vogels in een boom zitten of 5 shirts aan een waslijn. Je probeert nu zo snel mogelijk je bekers op of naast elkaar te zetten op de manier waarop dit op de kaart is aangegeven. Ben je als eerste klaar, druk dan snel op de bel. Heb je het goed, dan win je de kaart. De speler met de meeste kaarten wint het spel. Speed Cups heeft zeer eenvoudige spelregels, waardoor het snel te leren is.

Code: : G80

G83 - Spits pas op!

Bij dit klassieke spel moet je snel zijn! Want anders word je sneller gepakt dan verwacht. Met zoveel opwinding maakt verveling geen schijn van kans! Spits pas op is al 75 jaar een klassieker en populair bij jong en oud.

Code: : G83

G 86 - Chocolade Fix smartgame

Spel Chocolate Fix is een strategisch spel vanaf 7 jaar. Spelers onderzoeken alle aanwijzingen op de opdrachtkaarten alvorens een zet te maken.

Code: : G 86

G87 - Ubongo junior

Alle spelers leggen tegelijk en zo snel mogelijk hun dieren op hun bordje. De snelste roept 'Ubongo!' en trekt snel edelstenen uit de zak. Voor de andere spelers gaat het spel ondertussen verder: zolang de zandloper nog loopt mag er worden geprobeerd om de dieren goed in de puzzel te passen en daarvoor edelstenen te pakken. Wie aan het einde van het spel de meeste edelstenen bezit, heeft gewonnen! Ubongo Junior is te spelen in twee moeilijkheidsgraden, hierdoor blijft het spel altijd spannend! Vanaf 5 jaar.

Code: : G87

G88 - Crock's Sock's

Oh oh, de krokodil mist een sok! Wie is de snelste en vindt zijn bijpassende sok zodat Kroko weer een compleet paar heeft? De Crocs 'sokken! game is een actief bordspel voor kinderen en ouders. Je speelt het met één tot vier spelers. Het spel bestaat uit kaarten met gekleurde sokken, kaarten met een krokodil met slechts één sok aan en vier ploppers. Een van de deelnemers draait een kaart om en vervolgens probeert iedereen zo snel mogelijk de vermiste sok met de plopper te vangen. Maar kijk uit! Heeft Kroko een linker- of rechtersok nodig?

Code: : G88

G 91 - Haba Wilde Wikingen

Een tactisch spel voor dappere vikingen. Een schip voor mij, een schip voor jou. Zo verdelen echte Vikingen hun buit. Wie echter slim plant en biedt, kan schepen met een hoop edelstenen veroveren.

Code: : G 91

G96 - Kiekeboe

Kiekeboe!. Ligt daar een paard in het bed? En wat doet de haan in de keuken? Werkelijk niets is waar het hoort. Het is chaos op de boerderij! Probeer van 7 kaarten goed te onthouden waar deze liggen en zo snel mogelijk het voorwerp erop te roepen als ernaar wordt gevraagd. Doe jij dat het snelste, dan mag jij de kaart hebben. Daarna komt er een nieuwe kaart in het spel. Als jij het beste kunt onthouden waar alles ligt, win jij de meeste kaarten en daarmee dit snelle geheugenspel.

Code: : G96

G97 Mini Croquet foam midgetgolf spel voor kleiner kinderen

Mini Croquet de platen zijn van foam Het is vanaf 3 jaar oud

Code: : G97

G98 - Hoppers junior

Zet de kikkers op de vijver en begin te springen totdat alleen de rode kikker overblijft. Game bevat 40 uitdagingen, variërend van Easy tot Super Hard, ontworpen om uw kind aan te moedigen om te ontdekken, te slagen en plezier te hebben.

Code: : G98

G 103 - Slot Siddersteen

"Een griezelig goed-kijken-spel. Vandaag moeten de kleine spookjes bewijzen dat ze de slotbewoners met een luid ""boe"" aan het schrikken kunnen maken. Maar steeds mogen er slechts bepaalde bewoners aan het schrikken worden gemaakt. Alleen wie een goed geheugen heeft en de meeste slotbewoners kan onthouden, wordt meesterspook.

Code: : G 103

G 104 - Dragomino

Mijn eerste Kingdomino Je grote moment is aangekomen! Je bent tot drakenrijder benoemd en krijgt de kans om op een mysterieus eiland op zoek te gaan naar deze wezens. Maar je bent niet de enige drakenrijder in deze landstreken.Wie zal de meeste babydraken ontdekken?

Code: : G 104

G 105 - Het vervloekte Piratengoud

Moedige avonturiers hebben op een geheimzinnig eiland een zak vol goud gevonden. Tussen de goudstukken bevinden zich helaas ook vervloekte munten, die de gevreesde piratenkapitein Black laat komen. Wie met wat geluk de meeste goudstukken uit het zakje haalt en in zijn houten kist verbergt, wint. Wees op jullie hoede voor het vervloekte zwarte piratengoud!

Code: : G 105

G 106 - Karuba Junior

Samen gaan de spelers op een avontuurlijke schattenzoektocht in de jungle van het eiland Karuba! Lukt het de spelers om de padkaartjes zo aan te leggen dat ze alle schatten bereiken voordat de gemene piraten het eiland overvallen? Ze zullen goed moeten samenwerken en ook goed uitkijken voor de tijgers die de weg versperren. Met een beetje geluk en gezond verstand zijn ze sneller dan de piraten!

Code: : G 106

G 107 - Find the code! Haba

Haba Find the code! Pirateneiland De spelers vertrekken op een spannend piratenavontuur en vinden een schatkist met een cijferslot. Om de code te kraken, moeten ze samen de raadsels op de kaart oplossen en de speelfiguur het juiste aantal velden voorwaarts zetten op de puzzelschatkaart. Alleen zo kan de schatkist worden geopend!

Code: : G 107

G 108- Wazabi

In Wazabi combineer je dobbelstenen en kaarten. Rol de stenen, leg kaarten af of ruil dobbelstenen met andere spelers. Speel als eerste je dobbelstenen kwijt! Hoe minder dobbelstenen je hebt, hoe moeilijker het spel wordt! Eenvoudige spelregels.

Code: : G 108

G 110 - Rummibkub voor 6 spelers

Rummikub kun je nu zelfs met 6 personen spelen! Rummikub the Original 6 Players breidt het leukste spel van Nederland uit voor nog meer tactieken, uitdagingen en speelplezier!

Spelers moeten zo snel mogelijk de tegels op hun bordje kwijt zien te raken door de juiste combinaties te leggen. Dat kan met de tegels van je bordje of met de tegels die al op tafel liggen.

Code: : G 110

G 111 - 30 seconds junior

Speciale kindereditie van het spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish? Deze editie bevat begrippen die aantrekkelijk en begrijpelijk zijn voor jeugdige spelers. Zo zijn kinderen nu ook waardige tegenstanders!

Code: : G 111

G 112 - Beverbende

Beverbende In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen.

Code: : G 112

G 113 - Qwixx

Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp! Dobbel mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts!

Code: : G 113 x

G114 pokemon doolhof

Zoek de Pokémon! Verschillende Pokémon hebben zich verstopt in dit doolhof! Met Pikachu, Bulbasaur, Charmander en Squirtle moeten de spelers wegen slim verschuiven zodat ze zo snel mogelijk de gezochte Pokémon kunnen vangen.

Code: : G114

G 115 - L.A.M.A. Het Dobbelspel

Rol met de dobbelstenen om zoveel mogelijk kaarten en minpunten af te leggen. Heb je een kaart met hetzelfde getal als een van de dobbelstenen? Dan mag je deze afleggen. Heb je dat niet? Dan moet je een kaart met hetzelfde getal uit de Lama-rij pakken. Hoe langer je wacht met uitstappen, hoe groter de kans op meer strafpunten.

Code: : G 115

G 116 - Qwikle Cards

Vlot kaartspel met 6 symbolen in 6 kleuren. Gebaseerd op het populaire en veelbekroonde legspel Qwirkle! Scoor Qwirkles door kaarten te combineren en te ruilen. Vorm series van gelijke symbolen of kleuren en leg kaarten bij eigen of andermans series aan. Je scoort echter pas als je een serie van 6, een Qwirkle, compleet maakt. Om Qwirkle Cards te winnen heb je wat tactiek en een vleugje geluk nodig! Leuk voor het hele gezin!

Code: : G 116

G 118 - Bob de Bouwer Rallye

Kunnen we het maken? Nou en of! Op de bouwplaats wachten Bob en Wendy al ongeduldig op de vrolijke bouwmachines Scoop, Rollie, Muck en Liftie. Welke van de vlijtige helpers bereikt als eerst de bouwplaats? Wie het meeste dobbelgeluk heeft, maakt het meeste kans dit vrolijke dobbelspel te winnen. Geschikt voor 2-4 spelers in de leeftijd van 2,5 - 5 jaar.

Code: : G 118

G 119 - Bert Bever

Het is de taak van Bert Bever om goed op alle boomstammen te passen. Maar de brutale beverkinderen proberen steeds weer stammen te pikken. Ze schuiven ze voorzichtig uit de stapel. Met een vaste hand en een portie behendigheid lukt het vast de een of andere stam te pakken te krijgen. Maar kaboem! Plotseling stort de stapel met veel kabaal in! Bert Bever merkt de brutale diefstal en gaat als een razende tekeer, dat houdt het tuig wel tegen. Wie maakt de meeste boomstammen ongemerkt buit?

Code: : G 119

G 120 - De Toren van Pisa

Durf jij de toeristen op de wankele toren van Pisa te plaatsen? Gooi de dobbelsteen om te bepalen waar de toerist op de toren moet worden gezet. Maar pas op, de toren wiebelt! Als er een toerist valt is deze voor jou. Degene die als eerste al zijn toeristen op de toren heeft gezet wint. De toren van Pisa is een razend spannend actiespel waar je nooit genoeg van krijgt!

Code: : G 120 x

G121 - Keer op keer kids

Drukte in de dierentuin! Er zijn vandaag zoveel bezoekers dat de spelers de verzorgers moeten helpen met het voederen van de dieren. De spelers hebben als opdracht gekregen te helpen met het voederen door met hun dobbelstenen de juiste kleuren te dobbelen om daarmee de dierenverblijven op hun speelvel zo snel mogelijk aan te kruisen en waardevolle punten te scoren. Wie het betreffende dierenverblijf als eerste vol heeft, scoort de meeste punten. Kleurrijk, vrolijk en snel dobbelspel waarbij iedereen tegelijk speelt. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en voor alle kinderen met weinig geduld. Geschikt voor 2 of meer spelers.

Code: : G 121

G 121-2 - Stratego legends

Stratego Legends is gebaseerd op het klassieke Strategospel. De speelstukken hebben ook hier hun eigen speelsterkte. Maar naast die speelsterkte heeft ieder stuk een eigen, speciale power. Een eigenschap die het speelstuk uniek maakt. Het gaat erom met deze powers een perfect samenwerkende strijdmacht samen te stellen.

Vanaf 10 jaar

Code: : G 121-2

G 122 - Spoorzoeken

Spoorzoeken is een actie speurspel, waarin de spelers een door een spelleider uitgezet parcours moeten proberen te volgen. Onderweg staat hen verschillende opdrachten en uitdagingen te wachten. De dubbelzijdige kaarten zorgen ervoor dat een kaart zowel als richtingaanwijzer en als opdracht kan worden gebruikt. Het spel kan binnen of buiten worden gespeeld. Spoorzoeken zorgt er op een ongedwongen manier voor dat kinderen creatieve keuzes moeten maken en in beweging komen!

Code: : G 122

G 123 - Ga voor 20

el samen tot twintig. Makkelijk toch? Maar niet als je steeds gekkere opdrachten moet uitvoeren! Na elke ronde worden steeds meer getallen vervangen door handelingen. Dit kan van alles zijn, zoals op de tafel kloppen, een koe nadoen of de handen opsteken. Tellen van een, twee, drie, vier verandert zo in tellen van een, blauw, klap met je handen, doe een olifant na. Maar je moet wel alle handelingen onthouden! Zodra je de juiste handeling vergeet, ben je af. Ga voor twintig! Is een hilarisch spel, dat tot ontelbaar veel rare situaties leidt. Het spel kent regels voor zowel makkelijke als meer uitdagende potjes, maar ook varianten om zowel met als tegen elkaar te spelen. Ga voor 20! is geschikt voor maximaal acht personen en is daarmee het partyspel bij uitstek.

Code: : G 123

G 124 - Spokentrap

Code: : G 124

G 125 - Simlio Sprookjes

Similo is een leuk, toegankelijk kaartspel voor tussendoor, waarbij alle spelers coöperatief het personage proberen te raden dat van tevoren door de spelleider gekozen is. Het gekozen personage bevindt zich tussen de 12 kaarten op tafel. Er mag niet worden gesproken en de spelleider gebruikt kaarten met andere personages uit zijn hand als aanwijzingen. Door kaarten op een bepaalde manier neer te leggen, geeft hij aan of de personages overeenkomsten hebben of juist van elkaar verschillen. De andere spelers moeten samen proberen de aanwijzing zo goed mogelijk te interpreteren. Spelers zullen dus goed moeten nagaan wat de personages gemeen hebben of waar ze in verschillen. Want waar de spelleider precies op doelt met zijn hint blijft geheim. Is het uiterlijk, karakter, tijdperk, afkomst, beroep, bijdrage in de geschiedenis of Nobelprijzen waar naar wordt verwezen? Wellicht zijn er een aantal biografieën verfilmd of zijn er personages die een tragische dood zijn gestorven? De mogelijkheden zijn eindeloos! Kennis, maar ook creativiteit speelt hierbij een belangrijke rol. Aan de hand van de aanwijzingen moeten de spelers de personages op tafel met 1 of meer tegelijk wegspelen totdat uitsluitend het juiste personage op tafel is overgebleven.

Code: : G 125

G 126 - Giant Ludo

Het grote bord maakt het extra leuk om buiten te spelen. Speel met de hele familie buiten mens erger je niet op het grote bord.

Code: : G 126

G 133 - Junior Kwartet Kikker

Kwartetten, het leukste kaartspel voor kinderen waarbij steeds drie kaarten bij elkaar gezocht worden. 'Kwartet!' Met leuke illustraties van Kikker en zijn vriendjes! Wat heeft eend nodig in de winter? Wat krijgt Kikker voor zijn verjaardag? Wat neemt Rat mee op vakantie?

Code: : G 132

G137 Pinkelen

Code: : G137

G138 Sokken zoeken

Het grote sokkenmonster heeft zich in de kleerkast verstopt en er een vreselijke warboel van gemaakt. De spelers graven met z’n allen tegelijk in de berg sokken en moeten bij het zoeken naar passende paren bewijzen dat ze een arendsoog hebben. Wie als eerste vier paren gevonden heeft, is de winnaar.

Code: : G138

G139 Isis & Osiris

Code: : G139

G140 zeg geen ja zeg geen nee

probeer geen ja of geen nee te antwoorden op de vragen die je gesteld krijgt

Vanaf 7 jaar

Code: : G140

G141 Catch Match

Code: : G141

G142 Dieren domino

Code: : G142

G174 Go Go Eskimo

Go Go Eskimo van Tactic is een superleuk bordspel. Ideaal om er samen met familie, kinderen of vrienden een gezellige spelletjesavond van te maken! Ga mee naar de Noordpool voor een spannend avontuur!

Code: : G174

G175 - Atlantic Escape smartgame LET OP te lenen in de bieb

Ontsnap... voor het te laat is! Kan jij vluchten van Atlantis voordat deze mythische stad voor eeuwig onderwater verdwijnt? Zoek de kortste weg van bij de hoogste toren tot aan de haven, waar een schip op jou ligt te wachten om je in veiligheid te brengen. Hoeveel treden nog voor je er bent? Zal je er nog op tijd geraken? Atlantis Escape is een compact puzzelspel voor kinderen vanaf 7 jaar met 60 3D-opdrachten, handig om overal mee te nemen.

Code: : G 175

G 176 - Cartagena

Vlucht door onderaardse gangen naar de sloep of speel het spel van piraten die naar de jungle van Tortuga trekken. Met Cartagena is geen enkel spel hetzelfde als het vorige waardoor je oneindig veel speelplezier beleeft!

Code: : G 176

G 178 - Träxx

Van de makers van Qwixx! Een nieuwe versie met schrijfblokken. Träxx is zowel simpel als geniaal. In twee minuten uitgelegd. Geen wachttijden. Spannend tot het einde. En elk spel verloopt compleet anders. Iedere speler zoekt ronde na ronde de ideale weg op zijn bord. Je moet zoveel mogelijk puntenvelden bereiken. Maar let op: welke weg nemen je medespelers? Welke puntenvelden zijn nog vrij? Waar kan men de meeste punten verzamelen? Zoek de ideale weg en win! Ook alleen speelbaar!

Code: : G 178

G 179 - Fauna

In dit educatieve wedspel maak je een leerzame reis door de kleurrijke dierenwereld. Reptielen, vissen, vogels, roofdieren, alles komt voorbij. Er is dus veel te ontdekken. Wie weet het antwoord op de bijbehorende vragen? En weet niemand het precies, dan wint degene die er het dichtst bij zit! Elke ronde draait om 1 kaart met 3 vragen. Zet steeds één van je wedstenen in op de wereldkaart of verschillende sporen die bepaalde eenheden weergeven. Heb je een antwoord precies goed, dan levert dat veel punten op, maar ook als je er heel dichtbij zit, krijg je nog een paar punten. Een wedsteen die geen punten scoort, ben je tijdelijk kwijt!

Fauna is een leerzaam spel, waarbij het wedden voor broeiende spanning zorgt!

Code: : G 179

G180 - Rummikub junior

Rummikub is er nu ook voor de kleintjes! Deze versie maakt het voor kinderen extra aantrekkelijk om op een speelse wijze met cijfers en cijferreeksen bezig te zijn. Een leuke en leerzamen ervaring! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

Code: : G180

G 181 - Trio Trip

Code: : G 181

G 183 - Dieren Domino

Code: : G 183

G 184 - Max Geheugentrainer

Code: : G 184

G 185 - Scrabble

Code: : G 185

G 186 - Kruiswoord dobbelen

Schud de 13 dobbelstenen in de beker en rol ze op tafel. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk woorden te vormen in de stijl van de kruiswoordpuzzel. Daar moet je snel mee zijn, want na 2 minuten is de beurt al weer voorbij. Dan wordende punten opgeteld: iedere letter van een juist woord levert punten op. Als een letter gelijktijdig in 2 woorden voorkomt, telt deze dubbel. Gebruik de joker voor een willekeurige letter uit het alfabet. Wie heeft na afloop van het spel de meeste punten?

Code: : G 186

G 187 - Grote Sjoelbak

Deze grote sjoelbak is erg geschikt voor een gezellig potje sjoelen met de familie of vrienden.

Code: : G 187

G 188 - Haba Ik zie ik zie

De kleine raadselbeer heeft iets ontdekt, maar wat zou het kunnen zijn? Met een beetje geluk bij het dobbelen, kunnen kleine breinbrekertjes de juiste vragen stellen en de oplossing van het raadsel vinden. Wie is de beste raadselrader en kan als eerste drie berenkaarten verzamelen?

Code: : G 188

G 189 - Haba Etenstijd op de boerderij

Het wordt langzaam donker op boerderij Zonneschijn! Maar boer Tim heeft weer de hele dag lopen dromen. Lukt het jullie om met z'n allen het voer op tijd naar de stal te brengen voordat de nacht valt? Leeftijd: 2 tot 5 jaar. Aantal spelers: 1 tot 3

Code: : G 189 x

G 191 - Djeco Bingo

Code: : G 191

G 192 - Boer Boris memory

Een vrolijk geheugenspel voor de allerkleinsten.

Code: : G 192

G 193 - Djeco Lotto seizoenen

Een combinatiespel van beelden en taal. Je begint door alle fiches om te draaien en iedere speler kiest een kaart. De eerste speler draait een fiche om. Als de afbeelding van de gekozen fiche overeen komt met één van de afbeeldingen op zijn kaart, legt hij het fiche daarop. Als de afbeelding niet overeenkomt met de kaart, moet de speler de fiche omgekeerd weer terugleggen. De volgende speler pakt op zijn beurt weer een fiche. De winnaar is degene die het eerste alle afbeeldingen van zijn kaart in fiches heeft gevonden! Inhoud: 16 stuks kaarten met andere afbeeldingen van de verschillende seizoenen en fiches.

Code: : G 193

G 196 Funny Farm

Geheugen- en reactiespel voor kinderen. Elke ronde wordt er met de dobbelstenen gegooid. De symbolen geven aan welk dier je zo snel mogelijk moet zoeken. Maar pas op, want sommige dieren mag je niet zeggen. Daardoor wordt het toch nog lastig. Omdat de symbolen op de dobbelsteen erg op elkaar lijken, ontstaat er snel gezellige verwarring. Funny Farm is een lekker kort spelletje, dat je overal kunt spelen! Scherpe concentratie en een goed geheugen zijn vereist. Daardoor kunnen jongere kinderen het uitstekend opnemen tegen oudere spelers.

Code: : G196

G197 Emojito

Laat de emoties van je gezicht spatten, gebruik je stem en probeer meer punten te scoren dan je medespelers in deze spannende race om wie het beste zijn of haar emoties kan tonen.

Code: : G197

G198 Catan Junior

e bent een piraat die probeert het eiland te veroveren. Om dat te doen moet je forten en schepen te bouwen op het eiland. Daar zijn grondstoffen voor nodig zoals hout, schapen, ananas en ijzer. Deze grondstoffen kun je verdienen met een juiste worp van de dobbelsteen.

Code: : G198

G 199 - Halli Galli Twist

Halli Galli Twist is een uitdagende variant van het actiespel “Halli Galli”. Door de combinaties van kleuren en symbolen moet je nu op veel meer verschillende dingen tegelijkertijd letten. Behoud jij het beste overzicht?

odra alle open kaarten samen precies 5 gelijke symbolen in willekeurige kleuren of precies 5 willekeurige symbolen in dezelfde kleur tonen, mogen de spelers op de bel slaan. De snelste wint alle openliggende kaarten. Wie aan het einde de meeste kaarten heeft, wint het spel.

Code: : G 199

G 200 - Smartgame Jaap een de Bonenstaak

Ontdek de magie van dit sprookje met dit “bewegende” puzzelspel voor jonge kinderen. Kan jij Jaak helpen om de bonenstaak te beklimmen en het kasteel in de wolken te bereiken? Laat de puzzelstukken één voor één op de juiste plaats vallen zodat de tekening overeenkomt met de opdracht? Opgelet! De puzzelstukken kantelen terwijl ze naar beneden vallen. Jaak en de Bonenstaak bevat 60 opdrachten en een prachtig prentenboek met het originele sprookje in een eigentijds jasje.

Code: : G 200

G201 - Stratego 4

Stratego 4 is een variant op het traditionele strategiespel, waarin nu drie of zelfs vier spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. De spannende elementen van traditionele stratego zijn natuurlijk ook terug te vinden in dit spel. U beslist over de vorming van uw leger, u verkent de kracht van uw tegenstanders, u wacht op het juiste moment op een gerichte aanval ... De aanvullende regels maken het spel nog spannender en spannender! En vergeet niet ... de echte strategospeler wint, zelfs als hij tegelijkertijd met drie tegenstanders wordt geconfronteerd.

Code: : G201

G 202 - Carcasonne junior

Deze vereenvoudigde versie is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je krijgt 8 houten speelstukken, de zogenaamde kinderen van Carcassonne. Je legt landtegels aan elkaar. Als een weg is afgebouwd, mag je een van je speelstukken op die weg zetten als jouw kleur erbij staat. Als jij als eerste al jouw speelstukken op het landschap hebt gezet, heb je gewonnen. Voor vanaf 4 jaar

Code: : G 202

G207 - Piguin Panic

Code: : G207

G210 - Rolit

Rolit is het spel met de verrassende draai. Kijk uit, blokkeer, rol en... win! Blokkeer en verover de rolitballen van je tegenspelers door deze naar je eigen kleur te rollen. Winnaar is degene , wiens kleur op het speelbord het meest voorkomt. Zowel voor kinderen als volwassenen... Dus een echt familiespel!

Code: : G210

G211 - Ganzenbord

Een klassieker!

Code: : G211

G214 - Scrabble Junior

Code: : G214

G216 - Mollenmania

Graven of je leven ervan afhangt, want maar één kan winnen! Tijdens de jaarlijkse sportieve krachtmeting tussen ondernemingen in tuinaanleg en -onderhoud, de Mollenmania, gaat het er meestal heet aan toe. Vandaag is het weer zover. De graafwedstrijd om de 'Gouden Spade' vindt plaats. Een ding is zeker. Slechts één kan de felbegeerde trofee winnen! Vanaf 8 jaar.

Code: : G216

G224 - Ramses

De steenrijke, maar helaas wat verstrooide farao Ramses II heeft tijdens zijn leven onmetelijke rijkdommen vergaard en in zijn piramides verstopt. Maar helaas is hij het overzicht kwijt en weet hij niet meer waar hij wat verstopt heeft. Maar gelukkig zijn jullie er om hem te helpen alles terug te vinden!

Code: : G224

G229 - Stratego Junior

Een Junior uitvoering voor het succesvolle spel Stratego. Het ontwerp maakt het spel aantrekkelijk voor jongens én meisjes. De regels blijven hetzelfde.

Code: : G229

G231 - Bert en Ernie 3x3

tekst?

Code: : G231

G236 - My first Triominos

My first Triominos is een simpele variant van het wereldwijd bekende spel Triominos waarin alles draait om scherp nadenken en je vakjes precies goed neerleggen. Raak jij als eerste al je stenen kwijt? Dan heb jij dit geweldige spel gewonnen!

Code: : G236

G243 - Peppino

Wie stapelt het snelst Wie al zijn 9 stapelonderdelen in de juiste volgorde heeft geplaatst, grijpt Peppino's hoofd, bouwt het bovenop en roept "Stop!". Als de opdrachtkaart en de stapelclown overeenkomen, wint de speler deze kaart!

Code: : G243

G250 - Beestenboel

Code: : G250

G251 - Op de kinderboerderij

tekst?

Code: : G251

G252 - De Heksenschool

Vandaag mogen alle kleine heksen buiten in het bos hun heksenkunsten laten zien en als ze deze heksenproef goed afleggen, krijgen ze als beloning een lekker heksentaart! kun jij onthouden onder welke oranje steen het juiste heksensymbool ligt? Pas op, als je per ongeluk de Boze Heks omdraait moet je helemaal terug! Bij dit spel hebben de spelers een goed heksengeheugen nodig.

Code: : G252

G253 - Triazzle

Puzzelaars opgepast, want hier komt een echte uitdaging! Van de koppen en billen van de kikkers baant elke speler zijn eigen weg naar de andere kant van het speelbord. Maar kijk uit! Wat zo eenvoudig klinkt en eruit ziet, is echt lastig! Leuk voor kinderen en ouders.

Code: : G253

G 268 - Jakkiebak Kippenkak!

e kippen in het kippenhok zijn bezig met het organiseren van een schoonheidswedstrijd. Ze proberen daarom zo snel mogelijk de mooiste veren uit de staart van de andere kippen te stelen. Je krijgt een kip met 1 veer in zijn staart. Alle kippen staan op gelijke afstand van elkaar op een cirkel van looptegels. Als je aan de beurt bent, draai je een van de tegels in de cirkel om. Is het plaatje erop hetzelfde als de afbeelding op de volgende looptegel, dan mag je een stapje verder. En, je mag meteen nog een keer. Als je een andere kip inhaalt, mag je meteen alle veren uit zijn staart in jouw eigen kip steken. Heb jij als eerste alle veren in je staart?

Aantal spelers: 2 – 4 | Speelduur: 15 minuten

Code: : G 268

G278 - Kleine ijsbeer kun jij vissen

Lars heeft veel honger. Help hem de kleurrijke vissen te vangen die verborgen zijn onder de ijsschotsen. Hij is altijd op zoek naar een specifieke kleur en wie zich herinnert waar dit soort vissen zich verstopt, kan het vangen voor Lars. Wie de meeste vis vangt, wint.

Code: : G278

G279 -

tekst?

Code: : G279

G283 - Spokenjacht

Vier-avonturiers sluipen van kamer naar kamer tijdens het spookuur in het mysterieuze Canterville Castle. Je bent op zoek naar de geest Edgar die daar zou moeten rondspoken en je wilt hem vangen. Maar Edgar heeft zijn achtervolgers al lang ontdekt en bekijkt ze vanuit een veilige schuilplaats. Als ze te dicht bij hem komen, maakt Edgar zichzelf onzichtbaar en zweeft hij door plafonds en muren naar een aangrenzende kamer. Zullen de avonturiers in dit spannende spookspel Edgar vangen?

Code: : G283

G286 - Vier op 'n rij 3D uitdaging

Vier op 'n rij bereikt een nieuwe dimensie in deze krachtmeting voor professionals. Speel het spel op een 4x4x4 grondplaat. Bouw weloverwogen en zorg dat jij een rij van vier hebt voordat je tegenstander dat doet.

Code: : G286

G289 - Open Sesame

Ali Baba's mysterieuze schatkist ligt voor je en wacht om te worden geopend. Samen met de geest probeer je de sluizen te openen waarmee de schatkist beveiligd is. De speler die het laatste slot correct heeft ingesteld, mag de kist openen en de schatten ontdekken die erin verborgen zijn. Maar wees niet te hebberig, anders word je tegengehouden door de slang! Kun jij een manier vinden om het mysterie en "Open Sesame" op te lossen?

Code: : G289

G290 - Pim Pam Pet

Pim Pam Pet, het bekende vraag en antwoord spel. Draai de spinner, lees de vraag en kijk op de spinner om te zien met welke letter het antwoord moet beginnen. Degene die aan het einde van het spel de meeste kaartjes verzameld heeft, heeft het spel gewonnen. Wie weet zijn hoofd koel te houden en blijft het langst in de race? Dit fantastische spel staat garant voor urenlang speelplezier!

Code: : G290

G291 - Ik leer rekenen

tekst?

Code: : G291

G293 - Nijntje aan Zee

Eindelijk vakantie! Nijntje is met vakantie aan zee. Iedere dag speelt zij met haar vriendinnetjes aan het strand. Vandaag gaan ze schelpjes zoeken. Doel van het spel is met de Nijntje-vormpjes schelpjes te verzamelen en als eerste vier schelpen te winnen.

Code: : G293

G 295 Monopoly de mega editie

Code: : G295

G296 - Nijntje Kiekeboe

Nijntje Kiekeboe! Is een leuk spel voor kinderen. Onder de rode schijf zit Nijntje op de fiets en onder de groene Snuffie, de hond. Maar wat zit er ook al weer onder de oranje schijf?

Code: : G296

G297 - Piranha

Een spannend behendigheidsspel. Doel van het spel is alle vissen van jezelf aan de hoed of aan andere vissen te hangen en zo als eerste alle vissen kwijt te raken.

Code: : G297

G298 - Gelukseendjes

Elke ochtend waggelen mijn vriendjes en ik naar de vijver om daar de hele dag lekker te zwemmen en te spelen en lekkere hapjes te zoeken. Als de zon ondergaat, komen onze papa's en mama's ons halen om naar ons warme nestje te gaan. Maar wij lijken allemaal precies op elkaar, dus de papa's en mama's weten niet welke eendjes bij welke ouders horen. Kun jij ze helpen?

Code: : G298 x

G300 - Animal Party

Animal Party, hond, kat, varken, schaap. Wie speelt hier met wie? Op de kaarten staan combinaties van dieren die je moet gooien om de kaarten te winnen. Vanaf 5 jaar.

Code: : G300

G305 - Koehandel

Éénmaal... andermaal... verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van de prijskoe Bertha of één van de andere dieren?

Code: : G305

G308 - Lottino

Code: : G308

G309 - Rolit Junior

Sluit de Rolit-balletjes van je tegenspeler in en verover ze door ze om te rollen naar je eigen kleur. De speler met de kleur die aan het eind van het spel het meeste voorkomt op het speelbord, wint het spel!

Code: : G309

G312 - Pim Pam Pet Picto

Pim Pam Pet Picto is een snelle en spannende variant op het klassieke Pim Pam Pet. Met de afbeeldingen en de bekende draaischijf kun je verschillende spellen spelen. Bij het eerste spel gaat het om snelheid. Wie ziet het eerste een woord met een bepaalde letter? Bij het tweede spel wordt creativiteit gevraagd. Wie ziet de meeste woorden met een bepaalde letter?. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Code: : G312 x

G313 - Rara wat ben ik?

Het knotsgekke raadspel voor kids! Stel slimme vragen om erachter te komen wie of wat je bent.

Code: : G313

G318 - Dokter Bibber Hersenoperatie

He dokter, Sam heeft je hulp nodig want hij heeft heel erge hoofdpijn. U moet hem opereren want er zitten rare dingen in zijn hoofd die daar niet thuishoren. Geschikt voor 2-4 spelers in de leeftijd vanaf 4 jaar.

Code: : G318

G330 - Hondje Waf

Een educatief spel met een lieve hond die écht blaft. Leren tellen is iets anders dan de woordjes 'een', 'twee' en 'drie' uit je hoofd leren. Met 'Hondje Waf' leren jonge kinderen echt tellen. Mama hond heeft alle botjes verstopt. Ze blaft een, twee of drie keer. De kinderen tellen hoe vaak ze blaft en verplaatsen de puppies hetzelfde aantal vakjes. Wie het eerst al z'n botjes thuis heeft gebracht wint dit leuke spel. Een spel waar alle jonge kinderen veel plezier aan zullen beleven!

Code: : G330

G 331 Easy game

Code: : G331

G 332 pubquiz

Code: : G332

G343 - Wie is het?

Het beroemde spel met Disney figuren als Sneeuwwitje, Peter Pan en Pinokkio. Stel de goede vragen en ontdek als eerste wie het is! Vanaf 6 jaar.

Code: : G343

G346 - Mimelen

In dit leuke sociale spel probeer je begrippen uit te beelden. Hierbij mag geen geluid gemaakt worden en mag je geen aanwijzingen geven. Mimelen is een spel wat vanaf vijf jaar gespeeld kan worden. Er zijn speciale afbeeldingen, waardoor ook de kleintjes mee kunnen spelen.

Code: : G346

G347 - Mega Mindy Time

Code: : G347

G351 - Uno Spin

"UNO Spin" is een variatie op het bekende kaartspel "UNO". Als extra spelelement bevat het spel een draaitafel met symbolen, die extra speelopties biedt. Spelers kunnen het wiel gebruiken om veel speelkaarten kwijt te raken, maar ze kunnen ook evenveel speelkaarten krijgen.

Code: : G351

G357 - Rumba Rups

Rumba Rups heeft z'n dansschoenen aan! Wie lukt het om als eerste de balletjes tot bovenaan in zijn handen te leggen terwijl hij z'n vrolijke slingerrumba danst? Vanaf 5 jaar.

Code: : G357

G 358 little petshop spel

Maak met je kleine dierenvriendjes een tochtje door de stad. De diertjes hebben wiebelkopjes.

Code: : G358
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close