Wij gaan weer van start!

Het einde van de zomervakantie is in zicht! Vanaf 17 augustus staan wij van Speel-O-theek De Wissel weer klaar voor jullie. Eerste openingsdag is woensdag 19 augustus.

Omdat het Corona-virus is terug gedrongen maar nog niet is verdwenen, houden wij het nog even bij ons nieuwe afspraken- en reserveringssysteem: Je kiest in de agenda op een van onze openingsdagen een tijdstip die je uitkomt en reserveert vooraf (minimaal 24 uur van tevoren) het speelgoed wat je graag wilt lenen. Als je naar de afspraak komt, staat het speelgoed voor je klaar. Ook als je alleen maar geleend speelgoed wilt inleveren, moet je vooraf op de website een afspraak maken. Vanaf vandaag is het weer mogelijk om op onze website een afspraak te plannen.

Omdat door Corona ons vrijwilligers-team nog niet compleet is, hebben wij ook na de zomervakantie nog beperkte openingstijden. Wij zijn om de week op de maandag- en woensdagochtend geopend. Let op! Ook op de vrijdag zijn wij de ene keer ’s ochtends en de andere keer ’s middags geopend. Ook dit heeft ermee te maken dat wij de diensten met een beperkt aantal vrijwilligers moeten draaien.

Velen van jullie zijn voor de zomervakantie nog langs geweest om speelgoed te lenen. Omdat inleveren ook verder alleen op afspraak mogelijk is, verwachten wij uiteraard niet, dat jullie op 19 augustus meteen allemaal weer op de mat staan. Dit kan ook door het beperkte aantal plekken helemaal niet. Wel willen wij jullie vragen geleend materiaal uiterlijk 4 september weer naar de speelotheek terug gebracht te hebben. Want het speelgoed moet ook nog in quarantaine en schoongemaakt worden voordat wij hiermee weer andere kinderen blij kunnen maken. Het zou jammer zijn dat het te lang duurt voordat het geleende speelgoed weer in de uitleen kan. Bij voorbaat dank!

Het zijn nog steeds onzekere tijden en wij weten niet wat ons in de komende maanden te wachten staat, maar wij hebben er zin in om weer aan de slag te gaan. Kleine spoileralert: er zit nieuw speelgoed in de catalogus. Wij hebben een Space Scooter en een waveboard in het assortiment gekregen en wat dacht je van een potje ouderwetse croquet met de kids?

Beste leden, wij gaan weer van start! Tot gauw!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close